Spring til hovedindhold
1 / 15

+ 12

  • Plantegninger
NYHED

C.F. Møllers Allé 12, st.. th. 2300 København S

Ejerlejlighed 89 m2 3.745.000 kr.
Fakta om boligen
Ejerlejlighed
3.745.000
Boligareal: 89 m²
Stue/Værelser: 1/2
Etage: st.
Bygget/Ombygget: 2007
Energimærke:

Arkitekttegnet lejlighed i naturskønne Ørestad

LEJLIGHEDEN
Omgivet af grønne, naturfredede områder i Ørestad ligger denne lyse treværelses lejlighed. Et godt valg til parret eller den lille familie, som ønsker mere luft og natur kun en metrotur væk fra centrum af København.Tanke på lysindfald er gennemgående i designet af lejlighedens 89 kvadratmeter. Fra køkkenet giver en skydedør til terrassen samt gulv-til-loft-vinduer en fantastisk udsigt til Byparken, et af Ørestads mange grønne områder. På den sydvendte terrasse kan I have både havemøbler, grill og plante-krukker, og placeringen i stueetagen gør at I næsten sidder på græsset med udsigt til træer og legeplads. Køkkenet er i klassisk og tidløs stil med hvide overflader og mørke bordplader. Med alt i hårde hvidevarer, masser af skabs- og bordplads og en oplagt spisekrog indbyder køkkenet til familiehygge og kvalitetstid. Stuen er lys og rummelig med et stort vindue, der optager det meste af den sydvendte væg. I den modsatte del af lejligheden ligger de to værelser, det største med et tredobbelt skab. Her kan I indrette soveværelse, mens det mindre værelse kan blive til et børneværelse, kontor eller hobbyrum. Det klassiske design fortsætter i badeværelset med flisevægge og -gulv samt spots i loftet. Lyse trægulve dækker de resterende rum og fuldender lejlighedens lyse indtryk.
 
EJENDOMMEN
Lejligheden er en del af den arkitekttegnede ejendom Horisonten fra 2007. Ejendommen har egen aflukket gård med legeplads, cykelparkering, grønne pletter og bænke. På ejendommens modsatte side ligger Byparken, et dejligt grønt område med beachvolley- og fodboldbane, hundepark, legeplads og grill-spot. Herudover har bygningen en fælles tagterrasse med ekstra plads til at dyrke grøntsager og blomster i krukker, bænke og en fænomenal udsigt over Naturpark Amager. Altså mange muligheder for at dyrke motion, nyde en grillaften, eller møde nye venner, lige ved jeres dør.
 
OMRÅDET
Ørestaden er med sine arkitekttegnede bygninger, grønne områder og egen metrolinje et spændende, moderne byområde. Fra Ørestad Station, kun en kort gåtur fra lejligheden, går metroen direkte til Kgs. Nytorv og Nørreport Station. Med tog kan I komme til Københavns Hovedbanegård og Lufthavnen på kun 10 minutter. I lokalområdet findes både skole, gymnasium, bibliotek og daginstitution. Shoppingcentret Field’s byder på et rigt udvalg af butikker og restauranter, samt mulighed for dagligvareindkøb og egen biograf. Med både Amager Fælled, Naturpark Amager og Kalvebod Fælled tæt ved kan I lade op med en gå- eller cykeltur i den smukke, fredede natur.

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.745.000
Ejerudgift pr. md. 4.312
Udbetaling 190.000
Brutto ekskl. ejerudgift 20.854
Netto ekskl. ejerudgift 16.935
Prøv Nykredits boligberegner

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Jacob Nilausen

Ansvarlig indehaver
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
529 m
Indkøb:
389 m
Daginstitution:
205 m
Skole:
590 m
Sport og fritid:
309 m
Sundhed:
433 m
Ladestandere:
195 m
Lynladere:
636 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.