Spring til hovedindhold
1 / 19

+ 16

  • Plantegninger
NYHED

Kastrupvej 2, 4. th. 2300 København S

Ejerlejlighed 102 m2 5.095.000 kr.
Fakta om boligen
Ejerlejlighed
5.095.000
Boligareal: 102 m²
Stue/Værelser: 3/1
Etage: 4. sal
Bygget/Ombygget: 1906/2011
Energimærke:

Herskabelig og charmerende lejlighed med unikke detaljer på attraktiv adresse!

Velkommen til denne smukke og charmerende lejlighed beliggende på Kastrupvej 2, 4. th., hvor klassisk elegance møder moderne komfort. Med sine 102 kvadratmeter og en enestående god rumfordeling er dette hjem skabt til dig, der søger kvalitet, plads og atmosfære i hjertet af Amager.
 
Når du træder indenfor, bliver du straks mødt af en herskabelig stemning, der er gennemgående i hele lejligheden. De velbevarede originale detaljer – såsom stuklofter (gennemrenoveret af stukkatør), smukke gamle døre fra Udenrigsministeriet med specielle portugisiske dørgreb og de høje paneler – vidner om en svunden tid, samtidig med at de er flot integreret med en moderne boligoplevelse. De store vinduer lader et vidunderligt lys flyde frit gennem rummene og fremhæver de klassiske skibslakerede trægulve, der understreger boligens varme og hyggelige atmosfære. 
 
Lejlighedens 3 stuer en suite byder på masser af plads til både afslapning og selskaber. De herskabelige detaljer og rummeligheden gør stuerne ideelle til hyggelige stunder med familien eller til formelle middage med gæster. Her er det også værd at nævne at lejligheden har hjørnekarnap, hvor man kan kigge hele vejen til Øresund og Sverige, samt en smuk klassisk brændeovn. 
 
Køkkenet er stilfuldt og funktionelt, med moderne faciliteter, der gør madlavningen til en fornøjelse. Det er indrettet med kvalitetsmaterialer og godt med skabsplads, som understøtter en praktisk hverdag.
 
Lejlighedens soveværelse er ligeledes rummelig og byder på masser af mulighed for skabsplads – Alle rum fremstår generelt smagfuldt indrettede og med en rolig atmosfære, der indbyder til afslapning.
 
Badeværelset er klassisk og funktionelt med terrazzogulv, samt travertinfliser med ilagte mosaikker og moderne faciliteter, som gulvvarme der sikrer dig alt, hvad du har brug for i dagligdagen.
 
Denne unikke bolig er beliggende i et af Amagers mest eftertragtede kvarterer, med nem adgang til både byliv og naturoplevelser. Amager Strandpark og hyggelige caféer ligger i nærheden, ligesom du hurtigt kan komme til metro og offentlig transport, der gør det nemt at komme rundt i København.
 
Kastrupvej 2, 4. th. er en lejlighed ud over det sædvanlige – et hjem, der kombinerer historisk charme med moderne komfort, og som skaber de perfekte rammer for et liv i en af Københavns mest populære bydele. Oplev den fortryllende atmosfære og de flotte, velbevarede detaljer i denne eksklusive bolig – vi glæder os til at vise dig dit nye hjem.

Gode grunde til at købe boligen
1
CHARMERENDE LEJLIGHED
2
HERSKABELIG
3
SMUKKE DETALJER

Økonomien i boligen

Kontantpris 5.095.000
Ejerudgift pr. md. 5.441
Udbetaling 255.000
Brutto ekskl. ejerudgift 28.344
Netto ekskl. ejerudgift 23.018
Prøv Nykredits boligberegner

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Nicki Peters

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler MDE
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
43 m
Indkøb:
252 m
Daginstitution:
197 m
Skole:
445 m
Sport og fritid:
767 m
Sundhed:
260 m
Ladestandere:
118 m
Lynladere:
751 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.