• Plantegninger

Ørestads Boulevard 55A, 4. 409. 2300 København S

Ejerlejlighed 131 m2 6.295.000 kr.
Fakta om boligen
Ejerlejlighed
6.295.000
Boligareal: 131 m²
Stue/Værelser: 1/1
Etage: 4. sal
Plan: 11 plan
Bygget/Ombygget: 2008
Energimærke:

UDSIGTSLEJLIGHED I DET EFTERTRAGTEDE 'BJERGET'!

Terrasse. Havestykke. En mulighedsrig planløsning. Alt dette – og mere til – findes, når Bjerget slår dørene op for en vidunderlig lejlighed på fjerde sal, der takket være de forskudte terrasser får en nærmest penthouse-agtig følelse! Det bliver ikke bedre – velkommen til!
 
Lejligheden breder sig ud med 131 veldisponerede kvadratmeter, der blander den stilfulde arkitektur med legesyge farvenuancer til et hjem fyldt med charme. Døren, der svinger op til boligen, er et kapitel værd i sig selv, da det er en lydreducerende sikkerhedsdør fra 2018, som giver den heldige køber en større tryghed både i forbindelse med larm, brand og tyveri. De store panoramavinduer inviterer samtidig lysindfaldet ind, mens udsigten over Ørestads flader og Amagers hustage breder sig ud på den anden side af ruderne. 
Planløsningen er genial for singler, par og små familier, der uanset alder drømmer om at have fokus på samværet – det store stuemiljø i åben forbindelse med køkkenet er nemlig lejlighedens ubestridte hjerte, mens der også findes to værelser, badeværelse, gæstetoilet og bryggers til at fuldende helheden. Her er naturligvis fyldt til randen med de bedste kvalitetsmaterialer i en tidløs stil med bl.a. hårde hvidevarer i høj kvalitet og fibernet, der på fineste vis akkompagnerer ejendommens arkitektur og sætter udsigten i scene. En udsigt, der nydes allerbedst fra den sydøstvendte terrasse under åben himmel med masser af plads til plantekasser og loungemøbler, som sætter en tyk streg under boligens eksklusivitet.
 
Bjerget, tegnet af Bjarke Ingels og BIG, er en af de mest markante ejendomme i den arkitektonisk prægede bydel – prisbelønnet som verdens bedste boligbyggeri i 2008! Terrasserne skråner ned mod Vestamager, mens fronten mod metroen er afskærmet af aluminiumsfacader med Mount Everest afbilledet på som et nik til ejendommens tilnavn. Elevatoren fører i bedste skiliftsstil skråt op mod etagerne, og der er desuden parkeringsfaciliteter, butikker i gadeplan og et fantastisk fællesskab i hele Bjerget.
 
Ørestad er en bydel i konstant udvikling, kun få minutter fra Kgs. Nytorv og hele Indre By, hvor topmoderne ejendomme står i slående kontrast til det gamle villakvarter på den ene side og Amager Fælled på den anden, hvor der er fantastiske muligheder for at dyrke udendørs aktiviteter som f.eks. cykling og løb. I løbet af de sidste par årtier er bydelen blevet udvidet med shoppingcenter, koncertarena, gymnasium og utallige nytænkende bygninger, der leger med forestillingen om, hvad en etageejendom skal kunne. Metroen leder nemt og hurtigt mod det inderste af København, og når det kommer til oplevelser i nærområdet, venter der både spisesteder, hyggelige caféer og ikke mindst fantastiske gåture på Fælleden.

Gode grunde til at købe boligen
1
FANTASTISK TAGTERRASSE
2
BRYGGERS OG 2 TOILETTER
3
GOD PLANLØSNING

Økonomien i boligen

Kontantpris 6.295.000
Ejerudgift pr. md. 5.383
Udbetaling 315.000
Brutto ekskl. ejerudgift 35.114
Netto ekskl. ejerudgift 28.519

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Matthias Birk

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler MDE
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
320 m
Indkøb:
142 m
Daginstitution:
51 m
Skole:
428 m
Sport og fritid:
271 m
Sundhed:
174 m
Ladestandere:
34 m
Lynladere:
733 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.