• Plantegninger

Robert Jacobsens Vej 82, 4. 2. 2300 København S

Ejerlejlighed 97 m2 4.125.000 kr.
Fakta om boligen
Ejerlejlighed
4.125.000
Boligareal: 97 m²
Stue/Værelser: 1/2
Etage: 4. sal
Bygget/Ombygget: 2010
Energimærke:

97 KVADRATMETER MED GOD PLANLØSNING OG GOD ALTAN I 8TALLET

Lys, minimalisme og gennemtænkte løsninger er bare nogle af nøgleordene for denne bolig, der ligger i Bjarke Ingels' attraktive bygning, 8Tallet. Her venter 97 veldisponerede kvadratmeter, og hjemmet egner sig perfekt til singler og par i alle stadier af livet. Denne lejlighed strækker sig på tværs af ejendommen med store panoramavinduer i hver ende, og derfor bades boligen i dagslys fra øst til vest. Mod Øst står to franske altaner klar med en sjælden grøn udsigt til søen, fælleden og Alfio Bonannos land art kunstværk ”Arken”. Mod Vest ligger den store altan, som sikrer jer et fantastisk udeareal. Det er samtidig værd at fremhæve, at hele boligen er indrettet med en tidløs, skandinavisk stil med god mulighed for at sætte sit eget præg gennem indretningen. Hoveddøren åbner direkte op til entréen, og i åben forbindelse finder I det store køkkenalrum, som udgør boligens samlingspunkt. Køkkenets hvide, stilrene skabselementer giver et tidløst design, og resten af rummet giver god plads til et langt spisebord, hvor venner og familie kan samles. Stuen indbyder til råhygge – den har en utrolig god størrelse. Boligen er stille, da der ikke er biltrafik i den ende af Robert Jacobsens Vej. Slutteligt råder lejligheden over et rummeligt soveværelse og et badeværelse i flot design.
 
EJENDOMMEN: Med denne lejlighed bliver I beboere i det prisbelønnede 8Tallet tegnet af Bjarke Ingells Group; BIG. Ejendommen er fra 2010 og lavet som en landsby i højden, hvor folk kommer hinanden ved langs stisystemerne. I fælleshuset, der ligger centralt i 8-tallet og har flere fælles rum, foregår mange fælles aktiviteter som onsdagscafé, madklub, vinklub mm., som er åbne for alle og skaber et godt naboskab. Det er gratis at bruge fælleshuset til fælles aktiviteter, og det kan lejes til private fester. Gårdarealerne er anlagt med kuperinger og siddekroge, og derudover kan bygningen prale af Københavns flotteste tagterrasse med et fortryllende vue ud over Kalvebod Fælleds åbne vidder.
 
OMRÅDET: Lejligheden er beliggende i Ørestad Syd, og her breder det smukke, grønne Kalvebod Fælled sig ud for foden af ejendommen. Alligevel er I her i ét med byen kun få minutter fra motorvejen og metroen fra Vestamager Station der hurtigt forbinder jer med centrum. Der er 12 minutter til Kgs. Nytorv og 14 minutter til Nørreport med Metroen. Fra Ørestad Station kører direkte tog til Lufthavnen (10 minutter) og til Københavns Hovedbanegård (6 minutter) Området er rigt på daginstitutioner, skole og gymnasium samt fornøjelser lige fra Fields og biografen til Royal Arena, der giver jer et hav af kulturelle tilbud.

Gode grunde til at købe boligen
1
FANTASTISK UDSIGT
2
GOD PLANLØSNING
3
PRISVINDENDE BOLIGBYGGERI

Økonomien i boligen

Kontantpris 4.125.000
Ejerudgift pr. md. 4.315
Udbetaling 210.000
Brutto ekskl. ejerudgift 23.356
Netto ekskl. ejerudgift 18.943

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Matthias Birk

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler MDE
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
313 m
Indkøb:
354 m
Daginstitution:
80 m
Skole:
835 m
Sport og fritid:
1,4 km
Sundhed:
842 m
Ladestandere:
136 m
Lynladere:
1,14 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.