• Plantegninger

Gråspurvevej 67, 2. 1. 2400 København NV

Ejerlejlighed 80 m2 3.499.000 kr.
Fakta om boligen
Ejerlejlighed
3.499.000
Boligareal: 80 m²
Stue/Værelser: 1/1
Etage: 2. sal
Bygget/Ombygget: 2007
Energimærke:

Moderne lejlighed med køkkenalrum og stor altan

Fuglene kvidrer, og det er ikke uden grund! Dagens fremvisning går nemlig til Københavns nordvestlige kvarter, hvor vejene er opkaldt efter alskens fugle, og I får hjemme på Gråspurvevej 67, 2. 1.


Beliggenheden sikrer nem adgang til Indre By med alle de facetter, der følger med, og selve lejligheden tager sig pænt – nej, smukt – ud. Glæd jer til at opleve 80 kvadratmeters moderne komfort i en bolig, der er indrettet efter livsnydernes behov med et stort samlingspunkt, så I altid kun er et ring væk fra gode stunder med de mennesker, I holder mest af.


Der er en gennemgående god rumfornemmelse, og de veldisponerede kvadratmeter udfolder sig på en lys entré med rig skabsplads til opbevaring af fod- og overtøj. Dernæst kan I se frem til et alt andet end et klassisk københavnerbadeværelse, da I får glæde af et stort og moderne badeværelse med væghængt toilet, et skabsarrangement med integreret håndvask og en stor separat bruseniche. Det regulære soveværelse har en indbygget skabsvæg og et stort vindues- og dørparti, der inviterer udenfor til den skønne, vestvendte altan. De sidste kvadratmeter findes i boligens bankende hjerte, hvor det lækre køkken får lov til at smelte sammen med spise- og opholdsstuen. Det åbne opholdsmiljø sikrer, at samtalen kan flyde frit, selvom nogle står ved gryderne, og andre sidder i sofaen. De moderne løsninger skyldes nok, at ejendommen også er en af de nyere i gadebilledet. Den blev nemlig rejst i 2007. Altanen bliver jeres foretrukne uderum, og skulle I løbe tør for plads, har I heldigvis Stjerneparken lige nedenfor med grønne arealer og bord-/bænkesæt.


På den modsatte side er der anlagt asfalt, som har resulteret i mange gode parkeringspladser med op til tre-timers parkering på hverdage mellem 8-19, mens der ikke er nogen begrænsning i weekender og helligdage. Hvis det ikke er hunden, så må det være gråspurven, der er menneskets bedste ven – den er i hvert fald tæt knyttet til mennesket og findes udelukkende ved trygge, beboede steder, så måske er det ikke helt tilfældigt, at denne attraktive adresse er opkaldt efter lige netop denne fugl?


Nordvest har i de seneste år været i en positiv udvikling, og nu rummer bydelen nogle af Københavns bedste bagerier og kaffebarer. Der er kun 400 meter til Fovl, der er søsterbutik til Flere Fugle, som i 2022 vandt prisen: Byens Bedste Bageri. Vinderen selv ligger 750 meter fra adressen, og herfra kan I gå på opdagelse langs Rentemestervej, der rummer alt fra kaffebarer og spisesteder til bibliotek. Der er gode busforbindelser langs Borups Allé og Frederikssundsvej, og der er kun én kilometer til Nørrebro Station med bus-, metro- og S-togsforbindelser. Vi glæder os til at vise jer Nordvest, når det er bedst.

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.499.000
Ejerudgift pr. md. 3.333
Udbetaling 175.000
Brutto ekskl. ejerudgift 20.160
Netto ekskl. ejerudgift 16.352

Kontakt

Kontakt

Robyn Aalund

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
245 m
Indkøb:
233 m
Daginstitution:
124 m
Skole:
357 m
Sport og fritid:
488 m
Sundhed:
360 m
Ladestandere:
328 m
Lynladere:
671 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.