• Plantegninger

Smedegade 72B, 1. 8700 Horsens

Ejerlejlighed 135 m2 1.995.000 kr.
Fakta om boligen
Ejerlejlighed
1.995.000
Boligareal: 135 m²
Stue/Værelser: 2/2
Etage: 1. sal
Plan: 3 plan
Bygget/Ombygget: 1858/2004
Energimærke:
Andre fakta:
  • Tagterrasse

Spændende lejlighed i 3 plan - rolige omgivelser - solfyldt stor tagterrasse

Velkommen til din nye bolig på Smedegade 72B, en skøn lejlighed med fire rummelige værelser og et samlet boligareal på 135 kvadratmeter. Denne lejlighed byder på rolige omgivelser væk fra gadens larm og har mange attraktive funktioner, der gør det til en ideel lejlighed for den lille familie eller par, der ønsker at bo centralt og bekvemt. Selvom boligen er en lejlighed er der fornemmelsen af et byhus.
 
Når du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af en stor entré i stueplan med  god skabsplads og rigelig plads til overtøj og fodtøj. Dette rum er praktisk og funktionelt, hvilket gør det nemt at holde i orden.På første sal finder du et stort toilet med håndvask samt et skab, hvor der er mulighed for tilslutning af både vaskemaskine og tørretumbler. Det store køkken/alrum er udstyret med god skabsplads, hvilket gør det let at holde styr på køkkenudstyr og dagligvarer. Ved siden af køkkenet ligger en tv-stue, som har udgang til en imponerende tagterrasse på ca. 20 kvadratmeter. Denne tagterrasse vender mod sydvest og er det perfekte sted til at nyde solen i mange af døgnets timer, grille med venner og familie eller bare slappe af efter en lang dag. Der er også et stort værelse med en praktisk skydedør, som giver mulighed for fleksibel brug af rummet - den tidligere ejer brugte dette rum til soveværelse.Anden sal byder på en repos, der kan anvendes som kontor eller legeområde. Her finder du også et stort badeværelse med brusekabine, toilet og 2 håndvaske. Soveværelset på denne etage er udstyret med indbyggede skabe, hvilket giver masser af opbevaringsplads. Derudover er der et ekstra værelse, som kan bruges som børneværelse eller gæsteværelse, alt efter behov.
 
En yderligere praktisk fordel ved denne ejendom er adgangen til parkering i gården hver anden måned, hvilket giver ro i sindet med hensyn til bilens P-plads. I den øvrige tid er der god mulighed for parkering på omkringliggende gader.
 
Ejendommen har en central beliggenhed med blot to minutters gang til midtbyens hyggelige cafégader. Her får du adgang til et væld af spisesteder, shoppingmuligheder og kulturelle oplevelser lige uden for døren.Kort sagt, Smedegade 72B, 1 tilbyder både komfort, bekvemmelighed og en fantastisk beliggenhed. Uanset om du ønsker et sted tæt på byens pulserende liv eller en roligere base, som du kan kalde hjem, er denne ejendom et fremragende valg.
 
Vi ser frem til at byde dig velkommen til en fremvisning, så du selv kan opleve de mange fordele ved denne dejlige ejendom.

Gode grunde til at købe boligen
1
Fantastisk tagterrasse
2
Dejlige rolige omgivelser
3
2 toiletter

Økonomien i boligen

Kontantpris 1.995.000
Ejerudgift pr. md. 2.244
Udbetaling 100.000
Brutto ekskl. ejerudgift 11.381
Netto ekskl. ejerudgift 9.079

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Anders Meyer

Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
72 m
Indkøb:
388 m
Daginstitution:
256 m
Skole:
403 m
Sport og fritid:
760 m
Sundhed:
159 m
Ladestandere:
173 m
Lynladere:
173 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Horsens Kommune

INDBYGGERE

97.392

GRUNDSKYLD

8,700‰

KOMMUNESKAT

25,69%

SKOLER

15

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.410 kr./md.
Børnehave 1.874 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.