• Plantegninger

Randvej 8 7150 Barrit

Landejendom 27.584 m2 4.495.000 kr.
Fakta om boligen
Landejendom
4.495.000
Boligareal: 280 m²
Driftsbygninger: 341 m²
Kælderstørrelse: 25 m²
Stue/Værelser: 0/7
Bygget/Ombygget: 1933
Grundstørrelse: 27584 m²
Energimærke:

En sand perle midt i den skønneste natur

Velkommen til denne enestående landejendom, hvor naturskønhed, herskabelighed og moderne bekvemmeligheder smelter sammen i perfekt harmoni. Beliggende i hjertet af det smukke landskab på nordsiden af Vejle Fjord, tilbyder denne ejendom en unik mulighed for at leve i et med naturen uden at gå på kompromis med komfort og stil. Velkommen til Græsballe på Randvej 8   
 
Ejendommen: Er imponerende med sine hele 280 m² bolig, 25 m2 kælder samt yderst brugbare udhuse på i alt 341 m2 med både hestebokse, masser af plads til maskinpark og opbevaring. Hertil en stor, idyllisk grund på 2,75 ha hvor du finder både egen sø, vinmark og græsmark til dyrene. En parklignende have med æblelund, flere hyggelige terrasser, drivhus og urtehave pryder også stedet. Flere steder har du den smukkeste udsigt over kuperet terræn og ikke mindst over vandet i baggrunden.  
 
Beboelse: Hovedhuset er smukt og nænsomt renoveret med rummelige værelser, højt til loftet, smukke trægulve og masser af naturligt lys gennem de store vinduer. Med mange kvadratmeter, stuer en suite og et lækkert nyt badeværelse med udsigt over de grønne arealer, er dette hjem designet til både funktionalitet og æstetik.  
 
Stueplan: Ved indgangen til hovedhuset mødes du af en smuk hall med trappe til 1. salen. Herfra er der adgang til to stuer en suite, der byder på masser af naturligt lys og udsigt over de grønne arealer. Et stort kontor og et ekstra værelse tilbyder masser af plads til både hobby, arbejde og gæster. Køkkenet, der er indrettet som et køkken-alrum, er rummeligt og moderne, perfekt til både hverdagsmadlavning og underholdning. Bryggerset er udstyret med vaskefaciliteter og har nedgang til kælderen. Gæstebadeværelse med bruser.  
 
1. Sal: På 1. salen finder du et stort soveværelse, tre værelser og en repos. Det nye lækre badeværelse er udstyret med bruser, to håndvaske og ovenlysvinduer, så udsigten over vidderne kan nydes, mens du slapper af.  
 
Kælderplan: Kælderen indeholder to disponible rum og en vinkælder, hvilket giver masser af opbevaringsplads og mulighed for at opbevare din egen vin i optimale forhold.  
 
Vinproduktion: Vinmarkerne på ejendommen er ikke blot til pynt. Med egen vinproduktion og en kælder med plads til egen vin, kan du udleve drømmen som vinbonde.  
 
Natur: Området omkring ejendommen byder på et væld af naturoplevelser. Fra gåtur i skoven til afslappende stunder ved den private sø med græskarper, er dette et paradis for naturelskere. Det kuperede terræn og den flotte udsigt til vandet i baggrunden giver stedet en høj herlighedsværdi. Dejlig badestrand er også inden for rækkevidde.  
 
Beliggenhed: Ejendommen er beliggende for enden af en privat vej, hvilket sikrer fred og ro. Samtidig er der kort afstand til Barrit by, hvor du finder skole, idrætsfaciliteter, padlebane og indkøbsmuligheder. Her kan du nyde den fred og ro og ren idyl, som man kun finder på landet.  
 
Denne landejendom er ikke blot et hjem, men også en mulighed for at realisere dine drømme. Uanset om du ønsker at drive hobbylandbrug, starte et bed and break fast, eller blot have dit eget unikke sted væk fra byens stress, er mulighederne uendelige.  
 
Oplev en verden af muligheder på denne eksklusive landejendom. Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og lad dig inspirere af alt, hvad dette fantastiske sted har at byde på.

Gode grunde til at købe boligen
1
Naturskøn beliggenhed
2
Herskabelig ejendom
3
Flot haveanlæg

Økonomien i boligen

Kontantpris 4.495.000
Ejerudgift pr. md. 2.419
Udbetaling 225.000
Brutto ekskl. ejerudgift 25.476
Netto ekskl. ejerudgift 20.269

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Lone Hybel

Partner, Salg, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,55 km
Indkøb:
5,03 km
Daginstitution:
1,6 km
Skole:
1,6 km
Sport og fritid:
1,77 km
Sundhed:
6,04 km
Ladestandere:
5,97 km
Lynladere:
8,64 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Hedensted Kommune

INDBYGGERE

47.725

GRUNDSKYLD

7,900‰

KOMMUNESKAT

25,52%

SKOLER

21

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.594 kr./md.
Børnehave 2.571 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.