1 / 28

Åbent hus

Model.Pictures[1].Description

+ 26

  • Plantegninger
  • Plantegninger
NYHED

Tryvej 9 9320 Hjallerup

Landejendom 24.628 m2 2.250.000 kr.

Åbent hus

Fakta om boligen
Landejendom
2.250.000
Boligareal: 310 m²
Driftsbygninger: 1429 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 2/5
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1875/1984
Grundstørrelse: 24628 m²
Energimærke:

Fantastisk landbrugsejendom tæt på Hjallerup by

Stort stuehus i Hjallerup på grund med masser af muligheder 
To rummelige boligetager Hvis I går og pønser på at lægge en ekstra dimension til familielivet med nærhed til naturen, masser af frisk luft og frie udfoldelsesmuligheder, så kunne det være en god beslutning at se nærmere på dette store stuehus med masser af udenomsplads og en skøn beliggenhed i Hjallerup. Selv for en husstand med mange medlemmer, vil der være god plads her på Tryvej 9, hvor der I kan sætte jeres eget præg på to store etager. På første sal er der badeværelse og fem værelser af forskellig størrelse. I stueplan er der også badeværelse og i øvrigt flere stuer, køkkenalrum og mulighed for at indrette er stort kontor med adgang fra entréen, så det kan holdes lidt adskilt fra resten af opholdsrummene. Der er også mulighed for at gøre kontoret til en del af en hel stribe af stuer, der ligger en suite på herskabelig manér. I får ligeledes bryggers, viktualierum og garderobebrum plus et mindre værelse. Nogle af rummene er moderniseret i sælgers tid, og de fleste vinduer er skiftet, mens andet fremstår i en ældre stil, så I formentlig vil vælge at renovere dele af huset for at finde den rette balance mellem husets historiske charme og jeres egne ønsker til jeres drømmeboligs æstetiske udtryk og den funktionalitet, som passer til jeres familie. Desuden byder stuehuset på et uudnyttet loftsrum, som I kan overveje at inddrage som en del af renoveringen. Huset opvarmes med træpillefyr og halmfyr.
 
Skøn grund til mange aktiviteter
I får et fantastisk udeareal, som byder på en lille skov og en sø med fisk i, ligesom der er en flot gårdsplads og en fin opholdshave, der kan suppleres med nyttehave, hvis I ønsker at blive helt eller delvis selvforsynende med grøntsager. Der er også plads til en hest eller to, så I får gavn af den nærliggende rideskole. Og hvis I ønsker egne værkstedsfaciliteter, og et tilhørende showroom, er der også mulighed for dette. Rummet er med gulvvarme og kan i øvrigt benyttes som gildesal, yogastudie, træningsrum eller øvelokale til en musikgruppe. Eller måske som et kombineret atelier og udstillingslokale, hvis de skønne omgivelser inspirerer til at give den kunstneriske åre frit løb.
 
Dejlig beliggenhed i Hjallerup
Udover jeres egen grunds mange muligheder for at dyrke et aktivt udeliv kan I også se frem til omgivelser, der byder på skøn natur med fugleliv og dyreliv. I kan glæde jer til at iagttage musvåger, glenter og fugletræk, ligesom rådyr holder til i området. En gang imellem er der lejlighed til at nyde nordlyset, mens det er almindeligt at kunne se en klar stjernehimmel. Tæt på jeres grund er der en oplyst natursti, som har forbindelse til resten af Hjallerups udbyggede stisystem, så det er nemt og bekvemt for børnene at komme rundt til det hele. I bor tæt ved pladsen, hvor det berømte og festlige Hjallerup Marked afholdes, og der er heller ikke langt til svømmehal, sportshaller og skolen eller de andre faciliteter, som byen er så rig på. Foreningslivet blomstrer i byen, hvor der er endnu flere haller under opførelse. I kan dyrke masser af forskellige sportsgrene, ligesom der er kulturaktiviteter på tapetet. Skoler, pasningsordninger og indkøbsmuligheder er her naturligvis også er glimrende udbud af. Og hvis nogen i husstanden skal arbejde i Aalborg, eller har andre ærinder på de kanter, kan det være rart at vide, at bilturen kun tager cirka tyve minutter.
 
Kunne denne fantastiske ejendom være noget for dig, så kontakt Lisa Kyhnau på telefon 2019 6516

Gode grunde til at købe boligen
1
Flyt ud og nyd det frie, grønne og naturlige liv
2
Mulighed for at sætte eget præg på boligen
3
Gårdsplads og have plus skov og sø med guldfisk

Økonomien i boligen

Kontantpris 2.250.000
Ejerudgift pr. md. 3.411
Udbetaling 115.000
Brutto ekskl. ejerudgift 12.633
Netto ekskl. ejerudgift 9.979

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Lisa Glæsner Kyhnau

Salg & vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
434 m
Indkøb:
1,59 km
Daginstitution:
878 m
Skole:
1,09 km
Sport og fritid:
1,17 km
Sundhed:
1,47 km
Ladestandere:
353 m
Lynladere:
353 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Brønderslev-Dronninglund Kommune

INDBYGGERE

36.614

GRUNDSKYLD

17,100‰

KOMMUNESKAT

26,30%

SKOLER

4

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.326 kr./md.
Børnehave 1.978 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.