• Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger

Hannemanns Allé 10S 2300 København S

Rækkehus 131 m2 6.195.000 kr.
Fakta om boligen
Rækkehus
6.195.000
Boligareal: 131 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/3
Plan: 4 plan
Bygget/Ombygget: 2016
Grundstørrelse: 4863 m²
Energimærke:

FLOT OG MODERNE RÆKKEHUS MED HELT FANTASTISK BELIGGENHED OG FRI UDSIGT TIL FÆLLED!

Velkommen indenfor i dette skønne rækkehus. Boligen fordeler sig på fire plan og byder på 131 kvadratmeter. Med en veldisponeret planløsning egner rækkehuset sig perfekt til børnefamilien eller parret, der ønsker god plads. Rækkehusets stueplan byder på et stort køkkenalrum, hvor der er god plads til hele familien. Køkkenet står flot i hvide elementer, hvor en funktionel indretning skaber en god rummelighed og gode opbevaringsmuligheder. For enden af rummet, ved boligens hyggelige spiseområde, har I et stort vinduesparti med udgang til boligens store terrasse, der sikrer rummet masser af dagslys. I stueplanen finder I også en entré og et toilet. Rækkehusets 1. sal byder på hjemmets stue og ét af boligens værelser. Her mødes I af en lys og rummelig stue, som er oplagt til at være hjemmets samlingspunkt. Udover 1. salens værelse finder I et værelse, samt et kontor på rækkehusets 2. sal. Og endnu et værelse på 3. salen.  Alle tre værelser har en god rummelighed og egner sig perfekt til at være hjemmets sove-, børneværelse eller fritidsrum. 2. salen byder også på hjemmets badeværelse, som er blevet udvidet og står fantastisk flot. Badeværelset har en god rummelighed, badekar og separat brus. Her er der plads til flere af hjemmets beboere, når alle skal ud ad døren i de travle morgentimer. På toppen af boligen har I hjemmets 3. sal, hvor det store soveværelse er, med egen sydvendt tagterrasse.  
 
EJENDOMMEN: Der er tale om et nyere og moderne rækkehus, da ejendommen er fra 2016. Rækkehuset byder på en skøn terrasse i stueplanen, hvor der er plads til hyggelige stunder med familien, når vejret viser sig fra sin gode side. På rækkehusets 3. sal finder I udgangen til boligens sydvendte tagterrasse, som er det perfekte sommerspot. Her kan familien samles og nyde de lune sommerdage i rolige og ugenerte omgivelser. Rækkehuset har også et tilhørende skur.
 
OMRÅDET: Rækkehuset er beliggende i det attraktive Ørestads område, som byder på masser muligheder! Blot 800 meter væk har I shoppingcenteret Fields, hvor I finder et hav af butikker, caféer og restauranter. Indenfor halvanden kilometers afstand har I både børnehave, skole og gymnasium til børnene i familien, og for pendleren er der kort til den nærmeste motorvejsafkørsel. Ørestad Metro ligger blot 600 meter væk, hvor en tur til Indre By blot kræver 15 minutter med metroen. Når sommeren står for døren kan den nemt nydes i nærområdet, da der kun er 1,3 kilometer til Byparken, som byder på dejlige, naturrige omgivelser. Der er tale om et skønt område med muligheder for både store og små!

Gode grunde til at købe boligen
1
PLADS TIL HELE FAMILIEN
2
ATTRAKTIV PLANLØSNING
3
GOD BELIGGENHED

Økonomien i boligen

Kontantpris 6.195.000
Ejerudgift pr. md. 4.284
Udbetaling 310.000
Brutto ekskl. ejerudgift 34.524
Netto ekskl. ejerudgift 28.040

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Matthias Birk

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler MDE
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
642 m
Indkøb:
653 m
Daginstitution:
208 m
Skole:
136 m
Sport og fritid:
1,1 km
Sundhed:
726 m
Ladestandere:
195 m
Lynladere:
388 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.