• Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger

Richard Mortensens Vej 4U 2300 København S

Rækkehus 118 m2 5.295.000 kr.
Fakta om boligen
Rækkehus
5.295.000
Boligareal: 118 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 2/3
Plan: 3 plan
Bygget/Ombygget: 2018
Grundstørrelse: 72 m²
Energimærke:
Andre fakta:
  • Altan

Attraktivt, familievenligt rækkehus i Skovkvarteret

INDRETNING:
Med dette nybyggede rækkehus fra 2018 kommer familien til at råde over 118 veldisponerede kvadratmeter, som fordeler sig over tre plan: stueplan, første sal og anden sal. På stueetagen finder vi entré, gæstetoilet, køkken-alrum samt depotrum under trappe. Førstesalen byder på repos, badeværelse og to værelser, mens anden salen rummer endnu et værelse og en stue. Det er også heroppe vi finder boligens lækre træterrasse med et dejligt vue over nabolaget, som bl.a. inkluderer den karakteristiske Kalvebod Fælled Skole og naturskønne Kalvebod Fælled.Huset står som forventeligt i flot stand med en nutidig, tidløs indretning, der leder tankerne hen på skandinavisk minimalisme. Således er gulve, badeværelserne og køkkenet indrettet med gode materialer, som f.eks. entréen og køkken-alrummets store gulvklinker, værelsernes lyse trægulve og husets mange store, hvide flader. I køkkenet finder vi f.eks. grebsløse skabe og skuffer med indbyggede hårde hvidevarer. Den klassiske skandinaviske byggestil fornemmes også i husets mange, store vinduespartier, som er designet med tanke på, at vi har brug for al det lys, vi kan få. Husets værelser sikrer, at der er plads til alle familiens medlemmer, og huset er således den ideelle løsning til jer, som ikke ønsker at forlade byen for at få lys, luft og plads.
 
EJENDOMMEN:
Rækkehuset på Richard Mortensens Vej stod klar i 2018, så her har vi at gøre med et moderne byggeri efter alle kunstens regler. Husets mange terrasser giver mulighed for altid at finde en solstråle, mens det lille skur i forhaven er ideelt til opbevaring af f.eks. grill, havemøbler eller cykler. Det er en skøn bolig for familien, som ønsker et velfungerende hjem, som står som nyt.
 
OMRÅDET:
Med en beliggenhed på Richard Mortensens Vej er I placeret i Københavns nye, frodige forhave, og I er ikke langt fra grønne områder; I har Amager Fælled lige i baghaven, som bare ligger og venter på at blive gået tyndt. Bydelen, Ørestad, byder på mange spændende arkitektoniske oplevelser, heriblandt de prisvindende bygningsværker VM-Bjerget og 8tallet af arkitekt Bjarke Ingels. Fra den ene dag til den anden tager bydelen yderligere form og byder allerede nu på nyanlagt golfbane, baner til parkour, beach volley og basketball bane, flere og flere caféer og restauranter pibler frem, og I kan finde dagligvarebutikker både i og udenfor Field’s. Området byder også på daginstitution, skoler og Ørestad Gymnasium. Vil I ind til Købenavn, skal I ikke langt og har hele tre metrostationer at vælge imellem.

Gode grunde til at købe boligen
1
SOLRIG ALTAN PÅ TOPPEN
2
FORDELAGTIG PLANLØSNING
3
VESTVENDT TERRASSE

Økonomien i boligen

Kontantpris 5.295.000
Ejerudgift pr. md. 5.340
Udbetaling 265.000
Brutto ekskl. ejerudgift 29.965
Netto ekskl. ejerudgift 24.304

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Martin Hav

Ejendomsmægler MDE
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
434 m
Indkøb:
390 m
Daginstitution:
139 m
Skole:
171 m
Sport og fritid:
1,26 km
Sundhed:
900 m
Ladestandere:
198 m
Lynladere:
458 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.