1 / 57

+ 54

  • Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger
Solgt

Marbæk Park 9 2750 Ballerup

Rækkehus 108 m2 - kr.
Fakta om boligen
Rækkehus
-
Boligareal: 108 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/4
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 2006
Grundstørrelse: 141 m²
Energimærke:

Charmerende rækkehus med optimal placering


Her præsenterer vi et rækkehus, som ligger i et dejligt område tæt på Ballerup Bymidte. Ved ankomst bliver du mødt af husets åbne carport, som i forlængelse byder på et lille skur, hvor der er plads til opbevaring. Inden vi fortsætter ind i huset, er det værd at kaste et blik over den flisebelagte forhave, som er omsluttet af høje grønne egetræs hække. Her kan du sidde helt ugeneret i private omgivelser og nydeformiddagssolen til lyden af fuglefløjt og rislende blade. Kvarteret er et stille kvarter, som er ideelt for en børnefamilie, hvor plads, tryghed og åbenhed er en prioritet.
 
Træder vi ind ad hoveddøren, kommer vi ind i en lys entré, hvor der er masser af opbevaringsmuligheder. Derudover finder vi også husets første badeværelse. Går vi videre ind i huset, møder vi et åbent køkken-alrum. Her finder vi et stort moderne køkken med alle de faciliteter, som en børnefamilie kunne have brug for. De grå køkken fronter, op imod de gyldne egetræs parket gulve, giver dette rum en varmfølelse af hjemlighed. Her er der plads til at samle hele familien omkring spisebordet, samtidig med at man er nærværende med personen/erne i køkkenet. I forlængelse af køkkenet møder vi stuen, hvor de store vinduespartier sørger for, at der strømmer en masse naturligt lys ind i huset. Herfra er der ligeledes adgang ud til husets store terrasse, som også er omsluttet af høje og tætte egetræs hække.
 
Stuen er som den eneste i området blevet opdelt, således at man i dette rækkehusbfinder et ekstra værelse. Dette værelse har en rigtig fin størrelse på ca. 12 kvm, som er perfekt til et børneværelse eller hjemmekontor. Førstesalen er indrettet med 3 værelser samt husets store badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Alle rummene har en fænomenal udsigt ud over de grønne trætoppe, som komplimenteres af den smukke blå himmel. Udsigten til de grønne landskaber er blotét ekstra tiltrækkende element til huset, som er unikt ved denne fantastiske placering.
 
Lige udenfor matriklen ligger der en lille indhegnet legeplads, som er tilknyttet beboerne i området. Her kan man nyde synet af sine børn lege, selv inde fra huset,hvilket er med til, at dette hus defineres som et trygt sted at bo. Rækkehuset liggerikke langt fra skoler og indkøbsmuligheder, hvilket er en betydelig fordel for enhver børnefamilie. Som et sidste element der er værd at nævne, ligger dette rækkehus midt i Ballerups idrætsby, med alt hvad det indebærer af faciliteter, såsom golfbaner, fodboldstadion, cykelarena, svømmehal mm.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen hjem.

Gode grunde til at købe boligen
1
Eftertragtet beliggenhed
2
God planløsning
3
Gode løsninger

Økonomien i boligen

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -
Udbetaling -
Brutto ekskl. ejerudgift -
Netto ekskl. ejerudgift -

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Nicklaes Skou Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Vurderingsankenævnsmedlem
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
423 m
Indkøb:
991 m
Daginstitution:
819 m
Skole:
1,06 km
Sport og fritid:
363 m
Sundhed:
1,02 km
Ladestandere:
282 m
Lynladere:
1,73 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Ballerup Kommune

INDBYGGERE

51.237

GRUNDSKYLD

8,300‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

5

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.773 kr./md.
Børnehave 2.025 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.