1 / 24

+ 21

  • Plantegninger
NYHED

Kaliforniensvej 24 2300 København S

Villa 146 m2 5.750.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
5.750.000
Boligareal: 146 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1925/1979
Grundstørrelse: 604 m²
Energimærke:

Villa i 1. plan på lukket vej med mange muligheder

Området: Kaliforniensvej 24 er beliggende på en rolig, lukket villavej i et attraktivt og børnevenligt kvarter i 2300 København S. Denne vej, omgivet af velplejede haver og klassiske villaer, tilbyder en tryg og fredelig atmosfære, der er perfekt for børnefamilier. På trods af den rolige beliggenhed er ejendommen yderst centralt placeret. Ørestadens pulserende byliv og shoppingmuligheder ligger inden for kort afstand, ligesom Metroen, der giver hurtig og nem adgang til resten af København. Derudover er Tårnby Torv tæt på, hvor du har adgang til både tog og busser, hvilket gør daglige pendlinger og transport yderst bekvemt. For bilister er der nem adgang til motorvejen, hvilket gør rejser til og fra området yderst praktisk. Det er et område, der kombinerer byens bekvemmeligheder med forstadens fred og ro.
 
Ejendommen: Huset på Kaliforniensvej 24 er en klassisk pudset villa, der emmer af historie og charme. Oprindeligt opført i 1925, har ejendommen set en tilbygning i 1979, som har udvidet dens størrelse og funktionalitet. Med et samlet areal på 158 kvm, hvoraf 146 kvm udgør beboelsesarealet og 12 kvm er et praktisk indbygget udhus, har boligen god plads til en familie. Ejendommen fremstår i en ældre stand, hvilket giver en fremtidig ejer mulighed for at sætte sit eget præg på hjemmet gennem modernisering og renovering. Huset har en karakterfuld udstråling, som kunne blive et fantastisk familiehjem med de rette opdateringer.
 
Indretning: Indretningen af huset afspejler den tid, det er bygget i, men rummer også potentiale for moderne forbedringer. Det ældre køkken har en solid struktur og kan let åbnes op mod den store stue/alrum, hvilket ville skabe et sammenhængende og lyst opholdsområde, som mange familier efterspørger i dag. Alrummet fungerer som husets hjerte med adgang til et soveværelse samt en entre, der nemt kan omdannes til endnu et værelse, alt efter familiens behov. Fra alrummet er der også adgang til en stor og lys stue, der byder på direkte udgang til haven, hvilket giver en dejlig fornemmelse af at have naturen tæt på. Stuen har desuden adgang til endnu et værelse, som kan bruges som soveværelse, kontor eller børneværelse. Badeværelset er funktionelt med en ældre bruseniche, men rummer mulighed for opdatering til et moderne badeværelse. Husets praktiske værksted kan benyttes til hobbyprojekter eller opbevaring. Den tilhørende have er overskueligt anlagt, hvilket gør den nem at vedligeholde. Det ældre udhus kræver ligeledes opdatering. Alt i alt er Kaliforniensvej 24 en ejendom med masser af potentiale i et yderst attraktivt område, hvor kombinationen af ro, centralt byliv og god infrastruktur skaber de perfekte rammer for en moderne familiebolig.

Gode grunde til at købe boligen
1
Samlet areal på 158 kvm
2
Lukket vej
3
Mange muligheder

Økonomien i boligen

Kontantpris 5.750.000
Ejerudgift pr. md. 4.586
Udbetaling 290.000
Brutto ekskl. ejerudgift 32.097
Netto ekskl. ejerudgift 26.069

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

John Rasmussen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
271 m
Indkøb:
514 m
Daginstitution:
426 m
Skole:
699 m
Sport og fritid:
420 m
Sundhed:
399 m
Ladestandere:
497 m
Lynladere:
1,01 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.