• Plantegninger

Moselundvej 28 2770 Kastrup

Villa 185 m2 11.250.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
11.250.000
Boligareal: 185 m²
Stue/Værelser: 1/5
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2023
Grundstørrelse: 683 m²
Energimærke:

Her er villaen til familien, som både ønsker rummelighed, kvalitet og anerkendt design. Villaen er beliggende på en stille villavej i et yderst børnevenligt kvarter; det attraktive Pilegårdskvarter, som rummer flere indkøbsmuligheder, god skole og daginstitutioner, sportstilbud og den skønne natur på Fælleden. Fra Moselundvej 28 er der kun 450m til nærmeste indkøb (Rema1000) og tilsvarende er der 750m til lågen indtil Fælleden. Arbejder du i byen, så har du mulighed for at cykle cirka 7,5 km på stisystem igennem den skønne natur i Fælleden hele vejen ind til Islands Brygge.
"Alt er i opgraderet kvalitet og intet er tilfældigt". Dette er nøgleordene i beskrivelsen af denne utroligt velbyggede lavenergivilla med solceller på taget fra Lasse Larsen, hvor alt er håndplukket af sælgerne specielt til dette hus, som opretholder en minimalistisk stil med minimal vedligeholdelse. Loftshøjden er ekstraordinær i køkken/alrummet, hvilket sammen med ovenlysvinduerne giver en dejlig fornemmelse af rummelighed. Der er tilvalgt lydisolerede lofter, for at sikre god akustik. Alt køkkeninventar er nøje udvalgt, og der er selvfølgelig blevet plads til både charmerende niche i køkkenet og kæmpe køkkenø.
Kig indenfor og oplev, hvordan materialer, farvevalg og stil fryder øjet og tilsammen giver et indtryk af harmoni og æstetik. Det er en sand fornøjelse at betræde de flotte flisegulve, som pryder de praktiske fællesrum og de flotte parketgulve som dominerer i stuen. Store vinduespartier fra gulv til loft velsigner fællesrummene med lys, og giver et optimalt udkig til haven omkring boligen.
Forældreafdelingen indeholder en genial planløsning med adgang til eget badeværelse med brus og adgang til walk in closet. Desuden en stor dagligstue og det førnævnte køkkenalrum.
På den anden side af det fantastiske indgangsparti findes børne/teenagerafdelingen, som har eget badeværelse samt hele 3 store børneværelser. Her findes også bryggers/teknikrum samt direkte udgang til 50 kvm stor topisoleret garage med plads til 2 biler.
Grunden er er anlagt med flot flisebelægning og flere terrasser, der giver en unik mulighed for at finde sol og skygge på alle tider af dagen.
Huset er færdigmeldt i august 2023 og dermed under 1 år gammelt. Det er utrolig velbygget hus og det har da også en fejlfri tilstandsrapport. Der er mulighed for fleksibel overtagelse, så her er der mulighed for hurtigt at realisere boligdrømmen om nyt hus.

Kontakt Nybolig på 24245777 for en personlig fremvisning, hvis du vil se denne drøm af en villa

Gode grunde til at købe boligen
1
Separat børneafdeling med 3 værelser
2
Moderne funkisvilla
3
Pilegårdskvarteret

Økonomien i boligen

Kontantpris 11.250.000
Ejerudgift pr. md. 6.582
Udbetaling 565.000
Brutto ekskl. ejerudgift 63.425
Netto ekskl. ejerudgift 51.837

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Lars Ole Mortensen

Indehaver
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
184 m
Indkøb:
345 m
Daginstitution:
306 m
Skole:
958 m
Sport og fritid:
825 m
Sundhed:
392 m
Ladestandere:
816 m
Lynladere:
1,7 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Tårnby Kommune

INDBYGGERE

43.915

GRUNDSKYLD

6,000‰

KOMMUNESKAT

24,10%

SKOLER

7

BØRNEPASNING

Vuggestue 4.086 kr./md.
Børnehave 2.073 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.