• Plantegninger

Strandgade 6 2791 Dragør

Rækkehus 153 m2 9.000.000 kr.
Fakta om boligen
Rækkehus
9.000.000
Boligareal: 153 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/4
Bygget/Ombygget: 1875/1980
Grundstørrelse: 221 m²
Energimærke:

Charmerende og gennemført hus i Hjertet af Dragør, hvor der er kælet for detaljen!

Velkommen til Strandgade 6, en perle beliggende i det idylliske Dragør. Denne charmerende ejendom byder på en enestående kombination af historisk charme og moderne komfort, og er til den kræsne køber, der søger et indflytningsklart hjem i rolige omgivelser tæt på naturen.
Når du træder ind i huset, bliver du mødt af et indbydende køkken-alrum, som danner hjertet i boligen. Det moderne køkken er udstyret med kvalitetsmaterialer og smukke detaljer, der gør madlavningen til en fornøjelse. Den åbne forbindelse til spise- og opholdsområdet skaber en lys og luftig atmosfære, perfekt til både hverdag og festlige sammenkomster.
 
Huset emmer af kvalitet og håndværksmæssig omhu. Der er kælet for detaljen i hele boligen med elegante løsninger og nøje udvalgte materialer, der tilsammen skaber en harmonisk helhed. Fra de fine stuklofter til de smukt integrerede skabe, oplever du en bolig, hvor der er tænkt over hver eneste lille detalje.
 
Boligen har en særdeles god planløsning, der sikrer optimal udnyttelse af hver kvadratmeter. Den gennemtænkte indretning gør, at alle rum føles rummelige og funktionelle, hvilket giver plads til både privatliv og fælles aktiviteter. Med flere værelser og fleksible ruminddelinger er huset ideelt for både par og familier.
 
Hjemmet tilbyder flere store og gode værelser, som hver især indbyder til ro og afslapning. De rummelige værelser giver masser af plads til både soveafdeling, garderobe og eventuelt en lille kontorplads. Her er mulighederne mange, uanset om du har brug for børneværelser, gæsteværelser eller et hjemmekontor. Badeværelset er nyrenoveret og fremstår i moderne stil med lækre, tidssvarende materialer. Her er både plads og komfort i højsædet, og det er det perfekte sted at starte dagen med et friskt bad. Derudover er der et praktisk gæstetoilet, som gør det nemt at have besøg uden at gå på kompromis med privatlivets fred.
 
Udenfor byder ejendommen på skønne udearealer, hvor der er plads til leg, afslapning og socialt samvær. Den store terrasse er ideel til sommerens grillaftener, og den velplejede have tilbyder et grønt åndehul med rig mulighed for at nyde solskinstimerne. Her kan du indrette dig med hyggelige siddepladser, en lille køkkenhave eller et legeområde for børnene.Strandgade 6 er en unik mulighed for at erhverve sig en bolig, der forener moderne komfort med historisk charme i en af Dragørs mest eftertragtede beliggenheder.
 
På Strandgade 6 bliver I beriget med en af de allerbedste placeringer i Dragør. Her bor I nemlig lige i smørhullet mellem Dragørs gamle bydel og den maritime del omkring havnen og stranden. I kan altså nyde godt af det bedste fra begge verdener med både rolige, naturskønne arealer og stemningsfyldt byliv indenfor ganske kort afstand. Med havnen, stranden, Dragør Fort, Sylten, den gamle bydel og parken lige udenfor døren får I virkelig det hele; og endda lidt til. Dragør byder på alt, hvad hjertet begærer, uanset om I ønsker kreative specialforretninger, hyggelige spisesteder, isboder, havnemiljø, velassorterede dagligvareforretninger eller badestrande.
 
Kom og oplev dette fantastiske hjem, hvor kun fantasien sætter grænser for dine indretningsdrømme.

Gode grunde til at købe boligen
1
PARKERINGSPLADS PÅ GRUND
2
INDFLYTNINGSKLAR
3
HØJT TIL LOFTET

Økonomien i boligen

Kontantpris 9.000.000
Ejerudgift pr. md. 5.492
Udbetaling 450.000
Brutto ekskl. ejerudgift 50.801
Netto ekskl. ejerudgift 40.852

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Nicki Peters

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler MDE
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
69 m
Indkøb:
659 m
Daginstitution:
128 m
Skole:
89 m
Sport og fritid:
1,88 km
Sundhed:
232 m
Ladestandere:
281 m
Lynladere:
3,83 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Dragør Kommune

INDBYGGERE

14.569

GRUNDSKYLD

8,100‰

KOMMUNESKAT

24,80%

SKOLER

3

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.911 kr./md.
Børnehave 1.778 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.