1 / 27

+ 24

Skovkysten 2 2960 Rungsted Kyst

Villa 200 m2 12.500.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
12.500.000
Boligareal: 200 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1977
Grundstørrelse: 1250 m²
Energimærke:

Skovkysten 2, Rungsted Kyst – Et idyllisk liebhaveri i eksklusive rammer

Velkommen til Skovkysten 2 – en adresse, der udstråler eksklusivitet og ro, kun tre rækker fra Øresund og med en beliggenhed, man sjældent finder. Med en enestående sammensætning af en velproportioneret grund på 1.250 m², heraf både med sø og en indbydende swimmingpool, samt en ejendom, der breder sig på 200 m² med dertilhørende faciliteter, er det en omfattende pakke, der inviterer til et liv i luksus.

Et hjem med sjæl og karakter.
Denne ejendom, hvor særligt materialevalget vidner om et kompromisløst fokus på kvalitet, er på alle måder optimal for den kræsne køber. Køkken/alrummet, et sandt hjerte i hjemmet, ligger i åben forbindelse til den rummelige stue og sikrer herigennem en social dynamik, perfekt når familien samles eller gæsterne skal underholdes. De elegante flader og det smukke snedkerkøkken er en sand fryd for øjet, og den unikke udsigt over den maleriske sø vidner om en helt særlig kærlighed til detaljen i dette hjem.

Med generøse vinduespartier i hele boligen, oplever man et naturligt lysindfald, der leger med årstidernes skifte og skaber en åben, lys atmosfære; et hjem hvor tanken om inde og ude smelter sammen i et. Der er rigeligt med privatliv i de tre storslåede værelsesafdelinger, hvoraf de to nyder godt af egne badeværelser, og giver plads til at familiens behov kan tilgodeses - uanset om det drejer sig om et teenageværelse af rang eller et gæsteværelse i luksusklassen.

Et miljø, der inviterer til velvære.
Udelivet, den luksuriøse swimmingpool, og den private sø er blot en del af de elementer, der understreger denne ejendoms enestående karakter. Med en nyere dobbelt garage og flere praktiske udhuse, er der til fulde tænkt på funktionalitet og æstetik. Skovkysten 2 afspejler overalt et hjem, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Lokaliseret i hjertet af Rungsted Kyst.
Skovkysten 2 befinder sig på en eftertragtet adresse hvor hverdag og fornøjelse harmonerer. Trods sin tilbagetrukkethed på en lukket vej, kommer man aldrig til at gå på kompromis med hverdagens nødvendigheder. Fra skoler og idrætsfaciliteter til naturskønne gåture og nærheden til Rungsted Stations populære Kystbane, der forbinder dig direkte med hovedstaden - alting er inden for rækkevidde. Og med Rungsted Havn, hele områdets maritime knudepunkt, er her kun en kort cykeltur til hyggelige cafébesøg eller afslappende dage ved havnefronten og stranden.

Skovkysten er mere end blot en adresse; det er en helstøbt oplevelse, hvor en exceptionel lokation, kompromisløs kvalitet, og en indretning der efterlader et varigt indtryk, mødes i en perfekt harmoni. Ønsker man et hjem, som forstår at balancere det æstetisk iøjnefaldende med det funktionelt essentielle, så vil Skovkysten 2 i smukke Rungsted Kyst byde på mere end hvad hjertet begær. Velkommen til et hjem, der kan blive din personlige oase - hver eneste dag.

Gode grunde til at købe boligen
1
Idyllisk liebhaveri i eksklusive rammer
2
200 meter til Øreund og strandsand
3
Et mijø, der inviterer til velvære

Økonomien i boligen

Kontantpris 12.500.000
Ejerudgift pr. md. 8.215
Udbetaling 625.000
Brutto ekskl. ejerudgift 69.600
Netto ekskl. ejerudgift 56.631

Kontakt

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
161 m
Indkøb:
1,7 km
Daginstitution:
989 m
Skole:
936 m
Sport og fritid:
994 m
Sundhed:
1,59 km
Ladestandere:
1,72 km
Lynladere:
2,45 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Hørsholm Kommune

INDBYGGERE

24.811

GRUNDSKYLD

8,500‰

KOMMUNESKAT

23,70%

SKOLER

4

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.925 kr./md.
Børnehave 1.960 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.