• Plantegninger

Vinkelvej 6 3250 Gilleleje

Villa 64 m2 2.645.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
2.645.000
Boligareal: 64 m²
Stue/Værelser: 1/2
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1991
Grundstørrelse: 1024 m²
Energimærke:

En nyopdaterede oase til "du og jeg" familien

Velkommen til Vinkelvej 6 - denne indbydende og moderne bolig, byder på en række opdaterede og funktionelle faciliteter. Når du træder ind i ejendommen, bliver du mødt af en praktisk nyere entre, der også fungerer som bryggers, hvilket gør det nemt at håndtere hverdagens gøremål.
 
Fra entreen fortsætter du ind i det lyse og åbne køkken/alrum, der er udstyret med helt nye hårde hvidevarer. Køkken/alrummet smelter naturligt sammen med opholdsstuen og skaber et stort, lyst rum, perfekt til både madlavning og afslapning.
 
Fra køkken/alrummet har du direkte adgang til boligens moderne badeværelse, som bades i naturligt lys. Badeværelset er fuldt opdateret og inkluderer et luksuriøst japansk toilet med skyllefunktion. Ved siden af køkken/alrummet og badeværelset ligger det rummelige og praktiske masterbedroom, der tilbyder fin plads til indretning og opbevaring.
 
Bevæger du dig videre fra køkkenet, træder du ind i spise- og opholdsstuen, som er fyldt med naturligt lys takket være de store skydedøre, der fører ud til en vestvendt terrasse. Fra opholdsstuen er der også adgang til boligens andet værelse, som kan tilpasses efter behov, hvad enten det er som gæsteværelse, kontor eller børneværelse.
 
Den nyere køkkendør fører dig direkte ud på en skøn sydvendt træterrasse, hvor du kan nyde solen hele dagen. På køligere dage kan du trække dig tilbage til orangeriet og nyde din morgenkaffe i ro og mag.
 
En stor, charmerende have omkranser huset med flotte træer og buske, der skaber en hyggelig og privat atmosfære, hvilket gør det til et ideelt sted for afslapning, udendørs aktiviteter og sociale sammenkomster med familie og venner. Boligen har også en halv overdækket vestvendt træterrasse, som du kan træde direkte ud på fra opholdsstuen gennem skydedørene.
 
Som en ekstra bonus er der lagt nye gulve i hele huset, hvilket giver et friskt og moderne udseende. Til ejendommen hører også et disponibelt rum, et praktisk skur og en nydelig indkørsel med god plads til parkering.
 
Ejendommen opvarmes effektivt med en varmepumpe, som sikrer dig komfort på både de varme og kølige dage.
 
Boligen er en "du og jeg" bolig, som er perfekt til unge par, der ønsker at starte deres liv sammen, eller seniorer, der søger en komfortabel og overskuelig bolig med en hyggelig atmosfære.
 
Boligen er placeret i et roligt område med gåafstand til både vandet og Gilleleje by. Her finder du gode indkøbsmuligheder, restauranter og et livligt havnemiljø, der gør hverdagen ekstra bekvem og fornøjelig. Desuden er der naturskønne omgivelser og rekreative områder, hvor du kan nyde lange gåture, cykelture og andre udendørs aktiviteter. Gilleleje by byder også på kulturelle oplevelser og hyggelige caféer, hvor du kan slappe af og nyde den lokale atmosfære.

Gode grunde til at købe boligen
1
Du og jeg bolig
2
Tæt på by og hav
3
Ny opdaterede bolig

Økonomien i boligen

Kontantpris 2.645.000
Ejerudgift pr. md. 2.596
Udbetaling 135.000
Brutto ekskl. ejerudgift 15.025
Netto ekskl. ejerudgift 11.981

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Annette Egelund

Ejendomsmægler, Indehaver, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Vurderingsankenævnsmedlem, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
104 m
Indkøb:
1,08 km
Daginstitution:
645 m
Skole:
1,46 km
Sport og fritid:
956 m
Sundhed:
1,11 km
Ladestandere:
1,25 km
Lynladere:
1,96 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Gribskov Kommune

INDBYGGERE

41.920

GRUNDSKYLD

11,100‰

KOMMUNESKAT

25,40%

SKOLER

7

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.955 kr./md.
Børnehave 2.121 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.