• Plantegninger

Jægerbakken 2 Sigerslevøster, 3600 Frederikssund

Villa 130 m2 3.245.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
3.245.000
Boligareal: 130 m²
Stue/Værelser: 2/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2000
Grundstørrelse: 742 m²
Energimærke:

MODERNEHUS MED OPTIMAL PLANLØSNING OG LUFT/VAND VARMEPUMPE

På en stille, lukket vej i det hyggelige Sigerslevøster finder vi en ejendom, der indbyder til ro og nærhed. Jægerbakken 2 er det perfekte sted for en familie, der ønsker at kombinere landlig idyl med moderne bekvemmeligheder. Med sine velindrettede rum, en rummelig grundstørrelse på 742 m² og en boligstørrelse på 130 m², er dette hjem designet til at imødekomme alle familiens behov.
 
Sigerslevøster er kendt for sin eftertragtede skole og stærke fællesskabsfølelse. Beliggenheden er ideel med kun 10 minutters kørsel til både Frederikssund og Slangerup, hvilket gør pendling til arbejde og udflugter nemme og bekvemme.
 
Huset er indrettet med særligt fokus på familiens behov. Forældreafdelingen tilbyder privatliv med sit eget badeværelse, mens børneafdelingen er forsynet med to værelser og et badeværelse, hvilket giver optimal opdeling og bekvemmelighed. Der er rig mulighed for at tilpasse hjemmet til dine behov med et stort kontor/gæsteværelse, som kan benyttes til hjemmearbejde, hobbyer eller overnattende gæster. Husets hjerte er det lyse og rummelige køkken/alrum, som er perfekt til både hverdagsmadlavning og underholdning. Den åbne planløsning skaber en behagelig forbindelse mellem køkken og spiseområde.
Den store stue byder på en dejlig karnap, som giver et smukt udsyn til den sydvest-vendte have. Karnappen skaber desuden et fantastisk lysindfald, der gør stuen til et yndlingssted for både afslapning og samvær.
 
Den sydvest-vendte have er en oase for udeaktiviteter og afslapning. Den store terrasse med direkte udgang fra både stue og alrum er perfekt til grillaftener og sommerhygge. Der er også en carport med tilhørende udhus, som giver praktisk opbevaringsplads.
 
Med en luft/vand varmepumpe fra 2022 er der sørget for energieffektiv opvarmning, der holder varmeudgifterne på et minimum. Dertil er lavet flere moderniseringer, der gør huset dejlig nutidig.
 
Jægerbakken 2 i Sigerslevøster er ikke blot et hus, men et hjem. Et hjem hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd og hvor hver kvadratmeter er nøje gennemtænkt for at skabe de bedste rammer for familiens hverdag. Her får I en sjælden mulighed for at bo i et fredfyldt og tæt samfund, med nem adgang til byernes faciliteter.
 
Giv jer selv den gave at opleve dette dejlige hjem, og tag det første skridt mod nye, uforglemmelige minder. Vi glæder os til at byde jer velkommen. Kom og oplev charmen og mulighederne på Jægerbakken 2 – et sted, der uden tvivl vil føles som hjemme fra første øjeblik.

Gode grunde til at købe boligen
1
FORÆLDRE/BØRNE AFDELING
2
LUFT/VAND VARMEPUMPE
3
MODERNE STIL

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.245.000
Ejerudgift pr. md. 2.554
Udbetaling 165.000
Brutto ekskl. ejerudgift 18.455
Netto ekskl. ejerudgift 14.713

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Jenny Frey

Partner, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
33 m
Indkøb:
3,18 km
Daginstitution:
3,5 km
Skole:
235 m
Sport og fritid:
1,15 km
Sundhed:
3,45 km
Ladestandere:
3,1 km
Lynladere:
5,1 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Hillerød Kommune

INDBYGGERE

54.422

GRUNDSKYLD

6,600‰

KOMMUNESKAT

25,60%

SKOLER

8

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.468 kr./md.
Børnehave 1.967 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.