Spring til hovedindhold

Nybolig Køge

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Torvebyen 15
4600 Køge
Åbningstider
Mandag:
Tirsdag:
Ons - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din ejendomsmægler i Køge

Når du vælger Nybolig Køge, vælger du byens mest erfarne, succesfulde og mest sælgende ejendomsmægler i Køge. Vi har en dyb forståelse for lokalområdet og ved, hvad der skal til for at sikre en effektiv og tryg bolighandel. Vores team består af dedikerede fagfolk, der alle har rødder i Køge, og vi er stolte af at kunne tilbyde den bedste service til både købere og sælgere.

Med mange års erfaring og et stærkt netværk i Køge og omegn er vi godt rustet til at guide dig gennem hele salgs- eller købsprocessen. Vi forstår de unikke kvaliteter ved Køge og kan derfor matche den rigtige køber med den rigtige bolig. Uanset om du er førstegangskøber, erfaren køber eller blot nysgerrig på markedet, er Nybolig Køge din betroede partner.

Få vurderet din bolig i Køge – helt gratis

En af vores mest populære services er vores gratis og uforpligtende salgsvurdering. Vi starter med en grundig gennemgang af din bolig og udarbejder en salgsvurdering baseret på markedets aktuelle forhold.

Denne boligvurdering giver dig en klar idé om, hvad du kan forvente, når du sætter din bolig til salg.

Det er et vigtigt første skridt i salgsprocessen, hvor vi hjælper dig med at forstå din boligs værdi. Vi analyserer markedet, sammenligner lignende salg i området og tager højde for din boligs unikke karakteristika for at give dig den mest præcise vurdering.

Få et skræddersyet boligsalg hos vores ejendomsmæglere

Hos Nybolig Køge tilbyder vi en række effektive værktøjer, der kan maksimere dit salgspotentiale - uanset om du sælger hus, rækkehus, villa eller lejlighed i Køge. Vi tilpasser en individuel plan til netop din bolig og støtter dig gennem hele salgsprocessen, så det bliver en tryg og positiv oplevelse.

  • Når du sætter din bolig til salg hos vores mæglere, vil den først blive præsenteret for købere i Nyboligs køberkartotek. Det giver relevante og købeklare boligsøgende mulighed for at se din bolig, inden den bliver offentliggjort på boligportalerne.

  • Vi tilbyder også markedsføring på sociale medier, hvilket giver din bolig mulighed for at nå ud til et bredere publikum. Du kan læse mere om Smartsalg her.

  • Med boligstyling kan du få dit hjem til at fremstå ekstra attraktivt og indbydende på billeder og ved boligannoncer og fremvisninger.

  • Med Nybolig Visual kan du visualisere renoveringsmulighederne for din bolig ved hjælp af før- og efterbilleder. Det giver potentielle købere mulighed for at se, hvordan et nyt køkken, badeværelse, tag eller andre forbedringer kan ændre boligen.

 

Få køberrådgivning af vores dygtige mæglere

Det kan være svært at finde den helt rigtige bolig. Og det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med - lige meget om du ønsker at købe et hus, lejlighed eller et hyggeligt lille rækkehus i Køge.

Vores køberrådgivning er skræddersyet til dine behov. Uanset om du har brug for hjælp til prisforhandlinger, juridiske forbehold eller blot ønsker en sparringspartner, står vores erfarne mæglere klar til at assistere dig. Når du benytter vores køberrådgivning, bliver du forbundet med vores dygtige og lokale mæglere i Køge. Du vælger selv, om du ønsker rådgivning til dele af købsprocessen eller hele boligskøbsprocessen. Vi kan giver dig den professionelle sparring, du efterspørger:

  • BoligStand: Vi tager en grundig dialog med dig og gennemgår ejendommen fra A til Z. Ejendommens rapporter og dokumenter bliver gennemgået slavisk, så du får et klart overblik over boligens tilstand, inden du køber.

  • BoligForhandling: Vi giver dig strategisk vejledning gennem hele forløbet, fra første bud til endelig prisforhandling. Med vores ekspertise i forhandlinger tager vi styringen med den sælgende mægler for at sikre, at du får det mest fordelagtige resultat.

  • BoligKøb: Du får en juridisk gennemgang, samt sikring af købsaftalen med erfarne ejendomsmæglere.

Du afgør selv, hvor meget rådgivning du har behov for. Har du kun brug for juridisk hjælp til dit boligkøb? Så kan du sagtens nøjes med det. Du kan kontakt os og høre mere om hvordan vores køberrådgivning kan hjælpe dig.

Vi har gjort det nemt – find selv ny bolig i Køge

Ønsker du at få et overblik over udbuddet og boligpriserne i Køge og omegn? Vi har gjort det let for dig at søge efter boliger til salg på vores boligportal.

Er du allerede sikker på, at Køge er stedet for dig? Vi har opdelt boligerne efter områder og boligtyper, så du nemt kan finde relevante boliger til salg. Start din boligjagt i Køge eller omegn her:

Leder du bredere efter ny bolig? Så kan finde alle vores boliger til salg på Sjælland eller se en oversigt over alle vores ejendomsmæglere på Sjælland.

Køge er et skønt sted at bo!

Køge er en by, der emmer af charme, historie og et levende lokalsamfund. Her får du det bedste fra både by og land med nem adgang til København, smukke naturområder og en hyggelig bymidte fyldt med butikker, caféer og kulturelle oplevelser. For familier tilbyder Køge fremragende skoler, et rigt udvalg af fritidsfaciliteter og et stærkt fællesskab, der gør byen til et ideelt sted at bosætte sig.

Vi er selv lokale

Som ejendomsmæglere med dybe rødder i Køge kender vi byen ud og ind. De fleste af os bor lokalt og har gjort det i mange år – vi bruger byens faciliteter, kender "gud og hver mand" og har selv gået på de lokale skoler, hvor også vores børn og børnebørn går. Vi er virkelig lokale helt ind til knoglerne.

Indehaver Jesper Persson, der har været en del af Nybolig Køge siden 2017, er en ægte Køgegenser. Med en fortid som drivkraften bag byens legendariske natklub, Diskotek Ritz, som han drev sammen med sine forældre fra 1985 til 2007, er han måske et kendt ansigt for mange. I dag møder du ham måske på den lokale golfbane eller i en af byens butikker.

Vi er ikke bare til stede i byen, vi engagerer os også aktivt i Køges handels- og foreningsliv. Gennem sponsorater og deltagelse i lokale arrangementer som Køge Festuge, Rosé Rosé, Køge Golfklub og Køge handel bidrager vi til at styrke fællesskabet. Vi er stolte af at kunne hjælpe både nye og gamle Køge-borgere med at finde deres drømmehjem i denne skønne by.

Er du klar til at tage det næste skridt? Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme i Køge.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43773410

Læs mere om Nybolig Køge

Pengeinstitut
  • Totalkredit
  • Nykredit
Forsikringsselskab
  • Codan Forsikring
  • Alm Brand Forsikring
Andre
  • Andel Energi
  • Strømlinet
  • CCT
  • Zigna
  • Conmedia
  • Boligsiden
  • Sjællandske medier
Finansiering
  • Ja
Forsikring
  • Ja
Andre ydelser
  • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.