Spring til hovedindhold

Nybolig Stevns

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Nytorv 4
4660 Store Heddinge
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler på Stevns

Når det kommer til ejendomshandler på Stevns, er Nybolig den mest betroede ejendomsmægler i området. Vi har et indgående kendskab til området og en stærk tilknytning til det lokale fællesskab. Nybolig Stevns er en del af Nybolig Køge, hvilket giver os et bredt netværk og et endnu stærkere fundament til at sikre din bolighandel bliver en succes.

Vores dybe forståelse for de lokale markedsforhold giver os en unik fordel, når det gælder om at tiltrække de rigtige købere og sikre en vellykket salgsproces. Hver bolighandel er unik, og derfor skræddersyr vi vores strategier, så de passer til netop dine behov og din bolig. Alt dét medgør, at vi er specialister i at sælge boliger hurtigt og effektivt.

Mest sælgende mægler på Stevns

Nybolig Stevns er den mest sælgende mægler i området. Vores samarbejde med vores mæglere i Køge gør det muligt for os at udvide vores netværk og skabe en bredere eksponering for din bolig. Dette betyder, at din bolig får maksimal opmærksomhed og øget sandsynlighed for et hurtigt salg.

Vi tilbyder en række fordele, der gør os til det naturlige valg, når du skal sælge din bolig:

  • Godt samarbejde med vores andre afdelinger der giver adgang til et bredere marked
  • Stor vinduesudstilling på torvet, hvor vi kan præsentere alle vores ejendomme. Placeringen midt på torvet sikrer, at din bolig bliver set af flere potentielle købere
  • Vi er lokalkendte og erfarne fagfolk med stor ekspertise

Vi optimerer dit boligsalg på Stevns

Hos Nybolig Stevns tilbyder vi en række effektive værktøjer til at maksimere dit salgspotentiale, uanset om du sælger hus, rækkehus eller lejlighed på Stevns. Vi udarbejder en skræddersyet salgsplan for din bolig og følger dig gennem hele processen, så det bliver en tryg og positiv oplevelse.

  • Når du sælger din bolig gennem os, præsenteres den først for købere i Nyboligs køberkartotek. Det giver købeklare boligsøgende mulighed for at se din bolig, før den offentliggøres på boligportalerne.

  • For at fremhæve din boligs potentiale tilbyder vi boligstyling. Vores stylister optimerer indretningen for at gøre din bolig så attraktiv som muligt på billeder og ved fremvisninger.

  • Med Nybolig Visual kan du visualisere mulige renoveringer gennem før- og efterbilleder, hvilket giver købere en klar idé om, hvordan forbedringer kan forvandle boligen.

  • Vi tilbyder også målrettet markedsføring på sociale medier, så din bolig når et bredere publikum.

Få effektiv markedsføring med Smartsalg   

En af de største fordele ved at vælge Nybolig Stevns er vores brug af Smartsalg - en avanceret markedsføringsstrategi, der maksimerer synligheden af din bolig. Vores dedikerede marketingafdeling står bag denne strategi, hvor vi kombinerer traditionelle markedsføringskanaler med digitale platforme, herunder sociale medier, for at sikre, at din bolig bliver set af så mange inden for målgruppen som muligt.

Få køberrådgivning af vores dygtige mæglere

At købe en bolig er en stor beslutning. Derfor tilbyder vi professionel køberrådgivning, der hjælper dig gennem hele processen. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra at forstå de lokale markedsforhold til at forhandle priser og sikre, at alle juridiske forbehold er på plads i købsaftalen.

Med vores omfattende erfaring og lokale indsigt kan du være sikker på, at du træffer de rigtige beslutninger, når du køber bolig på Stevns. Vi kan give dig den professionelle sparring, du efterspørger:

  • BoligStand: Vi har en grundig dialog med dig, hvor vi gennemgår ejendommen fra A til Z. Alle rapporter og dokumenter bliver nøje gennemgået, så du får dybdegående indsigt i ejendommens tilstand.

  • BoligForhandling: Fra det første bud til den afsluttende prisforhandling står vi klar med strategisk rådgivning. Vores forhandlingsekspertise sikrer, at vi effektivt varetager kontakten med den sælgende mægler, så du får det mest fordelagtige resultat

  • BoligKøb: Du får en juridisk gennemgang, samt sikring af købsaftalen med erfarne ejendomsmæglere

Du bestemmer selv, hvor meget rådgivning du har brug for til dit boligkøb på Stevns. Har du kun behov for juridisk assistance? Så kan vi skræddersy vores hjælp til netop det. Og du betaler selvfølgelig kun for det, du får. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vores køberrådgivning kan støtte dig i processen.

Udforsk selv blandt alle boliger til salg på Stevns

Foretrækker du selv at tage styringen med din boligsøgningen? Så har vi hos Nybolig samlet alle boliger til salg, så du nemt kan finde det perfekte hjem. På vores boligportal kan du tilpasse din søgning og filtrere efter størrelse, pris, boligtype og meget mere, så du kun ser de boliger, der matcher dine ønsker.

Kickstart din boligjagt på Stevns:

Leder du specifikt efter et hus i Rødvig Stevns eller Store heddinge? Så har du selvfølgelig også mulighed for at ingrænse din søgning endnu mere.

Hvis du også søger bolig i andre områder end Stevns, så kan finde alle vores boliger til salg på Sjælland eller se en oversigt over alle vores ejendomsmæglere på Sjælland.

Vi er en del af lokalsamfundet

Nybolig Stevns har dybe rødder i lokalsamfundet, og vi er stolte af at være en aktiv deltager i byens liv. Vi støtter lokale arrangementer og foreninger gennem sponsorater og deltager i aktiviteter, der styrker fællesskabet. Vores indehaver, Jesper Persson, deler denne lokale forankring med stærke bånd til området. Vores engagement på Stevns gør os til en betroet partner i enhver ejendomshandel, og vi arbejder hårdt for at opretholde det tillidsforhold, vi har opbygget med byens indbyggere.

Altid tilgængelige og klar til en snak

Hos Nybolig Stevns lægger vi stor vægt på at være tilgængelige for vores kunder. Vi er altid til at få fat i - også efter klokken 17. Så kom en tur forbi kontoret, vi er altid klar til at tage imod dig med en kop kaffe. Personlig service er vigtigt, og din tilfredshed er vores førsteprioritet.

Er du klar til at tage det næste skridt? Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme på Stevns.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43773410

Læs mere om Nybolig Stevns

Pengeinstitut
  • Totalkredit
  • Nykredit
  • Spar Nord
  • Sparekassen Kronjylland
  • Møns Bank
Forsikringsselskab
  • Codan Forsikring
  • Alm Brand Forsirking
Andre
  • Andel Energi
  • Strømlinet
  • CCT
  • Zigna
  • Conmedia
  • Boligsiden
  • Sjællandske Medier
Finansiering
  • Ja
Forsikring
  • Ja
Andre ydelser
  • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.