• Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger

Gammel Højmevej 205 Bellinge, 5250 Odense SV

Villa 190 m2 3.197.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
3.197.000
Boligareal: 190 m²
Stue/Værelser: 2/4
Kælderstørrelse: 63 m²
Bygget/Ombygget: 1963
Grundstørrelse: 7019 m²
Energimærke:

En Fantastisk Villa i Naturskønne Omgivelser

Gammel Højmevej 205 er en fantastisk hvidpudset etplansvilla, der byder på nogle spektakulære grønne rammer og en imponerende grund på over 7000 m². Denne ejendom skaber en enestående ramme for både afslapning og aktivitet, hvor idylliske omgivelser møder moderne bekvemmeligheder.   Ved ankomsten til ejendommen kører Igennem de naturskønne omgivelser og kan parkere lige foran villaen. Huset byder velkommen med en klinkebelagt entré, der har rigelig plads til sko og overtøj. Videre inde i hjemmet finder I et stort køkken/alrum med loft til kip, som giver en luftig og lys atmosfære samt en betagende udsigt over den store, velanlagte have. I husets leverum og badeværelserne er der gulvvarme, mens værelserne har radiatorer.  
 
Ejendommen rummer et gæstebadeværelse med klinker og et rummeligt værelse, perfekt til gæster eller som hjemmekontor. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til en solbelagt terrasse, som naturligt forlænger rummets størrelse og indbyder til hyggelige stunder under åben himmel.   En fordelingsgang fører jer til værelsesafdelingen, der består af et stort badeværelse med klinker og tre gode værelser, alle med masser af plads og lys. Stuen ligger i forlængelse af køkkenet og er yderst rummelig med plads til forskellige afdelinger. Herfra er der også udgang til terrassen og haven, hvilket gør det nemt at nyde udendørslivet.   Gammel Højmevej 205 er mere end bare et hus – det er en ejendom, der skal opleves.
 
Til villaen hører en stor bygning, som tidligere har fungeret som blomsterhandler og nu byder på et utal af anvendelsesmuligheder, hvad end I har brug for ekstra opbevaringsplads, et værksted eller noget helt tredje. Derudover er der en bygning indrettet som lejlighed, der dog kræver en opfriskning, men som rummer stort potentiale som gæstebolig eller teenageafdeling.   Ejendommen ligger i det naturskønne Gammel Højme, som er kendt for sine fredelige omgivelser og smukke landskaber. Her er der rig mulighed for at nyde lange gåture, cykelture eller løbeture i den skønne natur. Selvom I bor i rolige omgivelser, er der ikke langt til hverdagens nødvendigheder med kort afstand til indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Gammel Højme kombinerer det bedste af to verdener – fred og ro i naturskønne omgivelser, samtidig med at byens bekvemmeligheder er inden for rækkevidde.

Gode grunde til at købe boligen
1
Indflytningsklar
2
Skønne grønne omgivelser
3
7000 m2 grund

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.197.000
Ejerudgift pr. md. 3.630
Udbetaling 160.000
Brutto ekskl. ejerudgift 17.916
Netto ekskl. ejerudgift 14.318

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Oliver Luccas Esbensen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,22 km
Indkøb:
2,28 km
Daginstitution:
1,42 km
Skole:
1,18 km
Sport og fritid:
1,02 km
Sundhed:
2,29 km
Ladestandere:
2,2 km
Lynladere:
4,3 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Odense Kommune

INDBYGGERE

209.078

GRUNDSKYLD

5,700‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

32

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.303 kr./md.
Børnehave 2.040 kr./md.
Læs mere om kommunen
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.