1 / 37

+ 34

  • Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger
Solgt

Kystvej 34 Tåsinge, 5700 Svendborg

Villa 225 m2 - kr.
Fakta om boligen
Villa
-
Boligareal: 225 m²
Stue/Værelser: 1/4
Kælderstørrelse: 102 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1965/2023
Grundstørrelse: 1006 m²
Energimærke:

Eksklusiv og moderne villa i første række til Svendborgsund

Den eksklusive adresse i første række til Svendborgsund er en sand perle, hvor luksus og skønhed forenes på bedste vis. Beliggenheden er simpelthen uovertruffen, med en drømmeagtig adresse i det maleriske Vindeby, direkte ud til Svendborgsund. Villaen har gennemgået en omfattende renovering i perioden 2019-2022, hvilket har forvandlet den arkitekttegnede bolig til et moderne hjem af højeste kaliber. Her er der virkelig ikke gået på kompromis, med brug af eksklusive materialer og gulvvarme, der tilfører en ekstra dimension af komfort og elegance.
 
Den imponerende bolig byder på to smagfuldt designede badeværelser og mulighed for at lave et tredje badeværelse i lige jeres stil. Derudover fire indbydende soveværelser, et stilfuldt kontor samt et vidunderligt åbent opholdsmiljø med et lækkert Svane-køkken som midtpunkt. Udsigten til det glitrende vand er simpelthen betagende, og det er en udsigt, som man aldrig bliver træt af. Den omhyggelige renovering af huset har omfattet alt fra ydervægge og tag til el-installationer, VVS og kloaksystem. Der er virkelig kælet for detaljerne, med eksklusive elementer såsom Thermoask beklædning med en imponerende garanti på 100 år, smukt patineret zink på udhængene, et elegant egetræs Svane-køkken, charmerende newyorker-vægge og døre samt et topmoderne BWT-anlæg, der vidner om ekstremt høje standarder. Det åbne opholdsrum smelter sammen med en rummelig terrasse, hvor den betagende panoramaudsigt over vandet virkelig imponerer. Den samme fantastiske udsigt kan nydes fra selve boligen, der er ideelt designet med blandt andet et stilfuldt kontor med direkte adgang til terrassen, samt et luksuriøst forældreafsnit med tilhørende walk-in-closet. Underetagen byder på tre værelser i forskudte niveauer, bryggers og endnu et badeværelse.
 
Den smukke have harmonerer smukt med boligens arkitektur, og fra den forhøjede terrasse kan I nyde en betagende udsigt over broen og Svendborg by. Græsplænen strækker sig ned til vandkanten i et fantastisk uderum, der smelter sammen med boligen via flere havedøre. Drømmen om en privat badebro kan måske realiseres, og den flotte, nyetablerede indkørsel fuldender det smukke billede. Placeringen i det lukkede vænge direkte ud til Svendborgsund er nærmest idyllisk, og med skoven som nabo er naturen altid inden for rækkevidde. Udover vandet og den smukke natur som en naturlig del af jeres hjem i Vindeby, er det også nemt at have en praktisk hverdag. Der er nemlig kun en kort spadseretur på omkring 500 meter til indkøbsmuligheder og skole, mens det charmerende centrum af Svendborg ligger blot fire kilometer derfra. Desuden er det en kæmpe fordel med kun en halv times kørsel til Odense via motorvejen, hvilket giver jer nem adgang til alle byens faciliteter og kulturelle tilbud.

Gode grunde til at købe boligen
1
Fantastisk udsigt til Svendborgsund
2
Grund direkte til vandet
3
Moderne ejendom med mange unikke detaljer

Økonomien i boligen

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -
Udbetaling -
Brutto ekskl. ejerudgift -
Netto ekskl. ejerudgift -

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Thomas M. Thomsen

Indehaver, Butikschef, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
185 m
Indkøb:
674 m
Daginstitution:
724 m
Skole:
783 m
Sport og fritid:
915 m
Sundhed:
502 m
Ladestandere:
770 m
Lynladere:
1,43 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Svendborg Kommune

INDBYGGERE

59.727

GRUNDSKYLD

8,800‰

KOMMUNESKAT

26,30%

SKOLER

11

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.823 kr./md.
Børnehave 2.071 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.