Spring til hovedindhold
  • Plantegninger

Kirkebakken 2 7160 Tørring

Villa 121 m2 2.195.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
2.195.000
Boligareal: 121 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1968
Grundstørrelse: 851 m²
Energimærke:

Områdets måske skønneste have- og terrassemiljø

På lukket vænge i Tørring by, nær skole, hal og gymnasium, finder I på Kirkebakken 2 en flot og renoveret etplansvilla, der med sin optimale planløsning og gulvvarme i alle rum, kan danne de perfekte rammer omkring børnefamiliens hverdag.
 
Her bosætter I jer i rolige og trygge rammer, hvor den korte afstand til børnenes behov er indenfor en kort gåtur. Det gælder både skole, idrætshal, gymnasium, boldbaner, daginstitution og midtbyen, gør det nemt at få hverdagen til at gå op.
 
Boligen byder på fjernvarme og et flot energimærke C. Villaen, der ligger på en 851 kvm stor grund, byder inden døre på en veludnyttet planløsning, hvor hver af de 121 kvm er udnyttet uden spildplads. Foruden de 121 kvm bolig, findes 20 kvm mere, som matcher boligens stand og som også byder på gulvvarme. Denne del er ikke godkendt til bolig, men standsmæssigt fremstår den lige så fin som resten af boligen.
 
I ankommer til villaen i indkørslen, hvor der både er en stor carport, hvor man bliver ført videre til husets bryggers og entré. Det rummelige bryggers byder på vaskefaciliteterne og god plads til familie og gæster. Fra bryggers er der adgang til disponibelt rum, der er renoveret i samme stand som husets værelser. Fra bryggers fortsættes ind i boligens hjerte – køkken/alrum og stue ud i ét. Her findes et moderne og lyst køkken med koge-ø og med masser af skabs- og bordplads. Den store opholdsstue byder også på masser af plads til spisebord og sofastue. Herfra er der også udgang til det helt unikke terrassemiljø. Fra husets alrum/stue er der adgang til soveværelse og to gode værelser. Sidst findes et flot badeværelse med brus og badekar. I denne bolig er der absolut ingen spildplads, hvilket giver en rummelig fornemmelse i alle rum.
 
Haven er der brugt meget tid og ikke mindst kræfter på. Haven er velanlagt og nem at passe ligesom der er anlagt et helt fantastisk terrassemiljø med et oplagt hjørne til vildmarksbad, overdækket miljø med direkte ind/udgang fra boligen og med et hyggeligt barmiljø, så gæster og familie kan nyde det hyggelige udeliv. Bagved huset, findes også et stort fliseareal, med god plads til terrassemøbler eller børnenes små køretøjer. Her findes også et legehus.
 
Med en placering på lukket vænge i Tørring by, bor du med meget kort gåafstand til bl.a. skole, Gudenåcenter med svømmehal, hal m.m., gymnasium, boldbaner m.m. Herudover byder Tørring by også på et stort indkøbstorv med mange forskellige butikker.
 
Sidst, men ikke mindst, bor du tæt det gode motorvejsnet. Herfra har du ca. 20 min. kørsel til bl.a. Vejle og Horsens. Ligeledes kan du nå f.eks. Brande, Kolding, Billund, Odense og Aarhus indenfor 30-60 min. kørsel.

Alt i alt et helt unikt udemiljø, som bare skal opleves. Så drømmer I om en bolig på lukket vænge, med et helt særligt terrasse/havemiljø og hvor der ikke er langt til kammerater og hverdagens faciliteter? Så er Kirkebakken 2 et besøg værd.

Gode grunde til at købe boligen
1
Gulvvarme overalt
2
Udemiljø der skal opleves
3
Terrasse/have med eget barmiljø

Økonomien i boligen

Kontantpris 2.195.000
Ejerudgift pr. md. 1.269
Udbetaling 110.000
Brutto ekskl. ejerudgift 12.291
Netto ekskl. ejerudgift 9.791
Prøv Nykredits boligberegner

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Tinna Kehman

Daglig leder og partner, Ejendomsmægler, MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
75 m
Indkøb:
1,16 km
Daginstitution:
624 m
Skole:
380 m
Sport og fritid:
118 m
Sundhed:
1,1 km
Ladestandere:
1,23 km
Lynladere:
1,72 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Hedensted Kommune

INDBYGGERE

47.725

GRUNDSKYLD

7,900‰

KOMMUNESKAT

25,52%

SKOLER

21

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.594 kr./md.
Børnehave 2.571 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.