1 / 29

+ 26

  • Plantegninger
NYHED

Purhøjvej 50 8700 Horsens

Villa 90 m2 2.195.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
2.195.000
Boligareal: 90 m²
Stue/Værelser: 1/2
Kælderstørrelse: 0 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1877
Grundstørrelse: 1498 m²
Energimærke:

Ren Morten Korch idyl - for sig selv, men tæt på alt (FLEXBOLIG)

OMRÅDE: Midt på bakken ved det naturskønne Purhøj, finder I Purhøjvej 50. En sand perle af en ejendom, som for den rette køber vil skabe en helt særlig mavefornemmelse. Vi befinder os kun 5 minutter fra Horsens byskilt - omgivet af flot natur, fred og idyl. I får aldeles fremragende naboer - de kan ikke ses, men de er der. Er I flittige brugere af motorvejen, kan denne nås på 10-15 minutter. Er I flittige brugere af skoven og elsker gåture, så finder i dette i "baghaven". En beliggenhed for sig selv, men stadig tæt på alt det fornødne. 
 
BOLIGEN: Alt er i perioden 2007-2009 endevendt. Her er tale om komplet nyt bindingsværk, nyt murværk, nyt stråtag (senest med ny mønning fra 2022) og en bolig der indvendigt er nænsomt renoveret, med respekt for husets stil og alder. Det oser af sjæl, charme og masser af hygge. Gulvbelægning i entré, køkken og bad er med gulvvarme - her er tale om mursten fra det originale hus, som er afrenset i hånden og omhyggeligt lagt som gulvbelægning. De fine små sprossede vinduer skaber akkurat det lysindfald, som er nødvendigt og bidrager sammen med bindingsværket og stråtaget til et harmonisk og flot æstetisk udtryk. Her er en gennemgående rød tråd, som ikke er til at tage fejl af!
 
Ganske vidst er huset fantastisk, men det er udemiljøet. Sælger har skabt alverdens hyggekroge i form af skønne terrassemiljøer - både nede og oppe. Solen kan nydes hele dagen! Her er blevet plads til udendørsbrus, orangeri, vildmarksbad og shelter/telt til dem der vil sove ude. Tilhørende boligen er et udhus - opført i nøjagtig samme stil som huset, hvor der er disponibelt rum og bryggersfaciliteter. Et oplagt sted til overnattende gæster eller større børn. (ikke registreret i BBR)
 
INDRETNING: Man bydes velkommen fra den lukkede gårdsplads til entré med plads til sko og overtøj. Herfra fordeling til husets charmerende badeværelse med god plads. Videre til hyggeligt og landinspireret køkken med spiseplads i den fine karnap. Dernæst spisestue med videre fordeling til opholdsstue i vinkel. Spise-og opholdsstue er adskilt af brændeovnen, som nemt varmer stueplan op i de kolde måneder. 1. salen rummer stort soveværelse med udgang til skøn morgenterrasse, hvorfra den flotte udsigt over marker og Horsens kan nydes. Ydermere byder 1. salen på walk-in/teknikrum. Fra spisestuen udgang til en af de lækre terrasser, hvorfra I tages med rundt på den vidunderlige matrikel, som I bare skal oplevede!

Gode grunde til at købe boligen
1
Unik, unik, unik!
2
Mulighed for flexbolig
3
Sjæl og charme

Økonomien i boligen

Kontantpris 2.195.000
Ejerudgift pr. md. 1.482
Udbetaling 110.000
Brutto ekskl. ejerudgift 12.338
Netto ekskl. ejerudgift 9.859

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Lasse Krag Sørensen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
2,01 km
Indkøb:
2,73 km
Daginstitution:
2,27 km
Skole:
3,71 km
Sport og fritid:
2,24 km
Sundhed:
4,38 km
Ladestandere:
2,62 km
Lynladere:
4,41 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Horsens Kommune

INDBYGGERE

97.392

GRUNDSKYLD

8,700‰

KOMMUNESKAT

25,69%

SKOLER

15

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.410 kr./md.
Børnehave 1.874 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.