• Plantegninger

Verdisvej 10 8920 Randers NV

Villa 201 m2 3.495.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
3.495.000
Boligareal: 201 m²
Stue/Værelser: 2/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2007
Grundstørrelse: 989 m²
Energimærke:

Stilfuld 1-plans villa i Komponistkvarteret O. Hornbæk

Velkommen til Verdisvej 10 i det populære ”Komponistkvarter”. Nu har I muligheden for at erhverve en lækker villa fra 2007 med ekstraordinær god planløsning. Oplagt til den pladskrævende børnefamilie eller blot parret, som ønsker store værelser og leverum med mange muligheder!
 
 
Området ’’O. Hornbæk’’ er utrolig populært, og hverdagens fornødenheder kan let nås. REMA1000, Hornbæk skole samt institutioner ligger alle inden for få minutters afstand. Desuden kan Gudenåen og Nørreåen samt Randers Golfbane også nås til fods, og for pendleren er motorvejsnettet blot en kort køretur på 3 minutter væk.
 
 
Allerede ved første blik udefra bliver det tydeligt, at denne ejendom skiller sig helt særligt ud. En villa med bæredygtig og klassisk sort træfacade, og tilmed med en stor og praktisk indkørsel for enden af en rolig sidevej. Det bliver ikke bedre!
 
 
Træd ind i det lyse bryggers, hvor du finder vaskemaskine, tørretumbler, håndvask og skabsplads til opbevaring. Herfra ledes du videre til den lange fordelingsgang med solindfald og højt til loftet, hvor der er adgang til to (kan enkelt ændres til 3) meget store værelser på venstre hånd med indbyggede skabe. Til højre er et rummeligt badeværelse i tidløse materialer. Bevæger vi os videre, så finder vi et praktisk rum/gang i midten af huset, hvor der er masser af højskabe, men mulighed for indretning af et mindre kontor.
 
 
Bevæger vi os videre, så åbnes der op for det rummelige køkken-alrum, som uden tvivl må siges at være husets ”hjerte” med plads til langbordet. Her kommer den ekstraordinære loftshøjde øjeblikkeligt til sin ret, og det fantastiske vinduesparti kan virkelig nydes. Her strømmer lyset bare ind og solnedgangen mod vest ses året rundt! Til venstre for HTH køkkenet med mange skabe og sokkelskuffer er der direkte adgang til en overdækket, sydvestvendt terrasse, hvor der under blåregnen er plads til både drivhus og det store havebord. I forlængelse af alrummet, der træder man ind i den hyggelige tv-stue.
 
 
Fortsætter du ned af gangen til højre for køkken-alrummet finder du endnu et værelse samt dernæst det store forældresoveværelse, der har direkte adgang til eget badeværelse – også udført i flotte, tidløse materialer med plads og forberedt for badekar eller spabad. Gangen er desuden indrettet med en garderobe niche, som alternativt kan anvendes til hyggebænk, læseplads, eller skrivebord efter behov.
 
 
Boligen har desuden genindvindingsanlæg og varmeudgifterne er beskedne. 
 
 
Haven er fuldstændig ugenert og med høj/tæt hæk, skønne lækroge samt en stor terrasse med adgang lige ud for alrummet. I haven er der frugttræer og buske, livligt fugleliv, bålsted og god plads til drømmen om både vildmarksbadet, boldspil og trampolin. Til ejendommen hører også en stor dobbelt carport samt et tilhørende opvarmet udhus/anneks med plads til motionsrum/hobbyaktiviteter eller som separat hjemmekontor. Så alt i alt et hus der enkelt vil kunne rumme et par med flere børn, hjemmearbejdspladser og pladskrævende hobbyer.
 
 
Kontakt Nybolig Bjørn & Ankersen allerede i dag og bestil en eksklusiv fremvisning.

Gode grunde til at købe boligen
1
Eksklusiv villa i topklasse
2
Eftertragtet beliggenhed
3
Bæredygtig sort træfacade

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.495.000
Ejerudgift pr. md. 3.480
Udbetaling 175.000
Brutto ekskl. ejerudgift 19.581
Netto ekskl. ejerudgift 15.572

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Thomas Ankersen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
217 m
Indkøb:
1,2 km
Daginstitution:
820 m
Skole:
1,01 km
Sport og fritid:
644 m
Sundhed:
2,57 km
Ladestandere:
1,69 km
Lynladere:
2,6 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Randers Kommune

INDBYGGERE

99.974

GRUNDSKYLD

13,900‰

KOMMUNESKAT

25,80%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.440 kr./md.
Børnehave 1.956 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.