1 / 40
Tilmeld
Tilmeld
Tilmeld

Åbent hus med tilmelding

Model.Pictures[1].Description

+ 38

  • Plantegninger
ÅBENT HUS

Ternevej 10 Øster Hurup, 9560 Hadsund

Villa 104 m2 3.495.000 kr.
Tilmeld
Tilmeld
Tilmeld

Åbent hus med tilmelding

Fakta om boligen
Villa
3.495.000
Boligareal: 104 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1978
Grundstørrelse: 1726 m²
Energimærke:

Beliggende i 1. række med unik udsigt til Kattegat.

Med udsigt udover Kattegat og en grund, der går næsten helt ned til vandkanten, ligger dette sjældent udbudte fritidshus.

Her får du ikke bare et fristed, man bruger et par gange om året, her får du et sted du ikke har lyst til at tage hjem fra.

Gennem den hvide låge i bunden af haven, har du direkte adgang ned til Kattegat og stisystemer, der med få minutters gang fører dig ned på Havnen i Øster Hurup. - På havnen er der masser af liv, hvor du kan nyde et måltid samt noget koldt at drikke, på en af fiskerestauranterne. Der spilles også op til musik og dans, med forskellige sommerkoncerter på havnen, i centrum eller på styret.

Ternevej 10 er klar til at skabe rammerne for nye skønne minder, til dig, din familie og Jeres venner. Om det er, at sejle ud på vandet i en jolle eller paddelboard, soppe i vandkanten eller om det er til en omgang kongespil, kroket eller stangtennis i haven, så er der her plads til den aktivitet som du og din familie finder glæde i.

Pavillonen er det helt oplagte sted at nyde dagens måltider, om det er morgenmaden med solopgangen udover Kattegat eller om det er aftensmaden, så er udsigten udover Kattegat ikke til at tage fejl af.

Træhuset der er på 104 m2, byder Jer velkommen i sine varme omgivelser, der giver følelsen af, at man er i en klassisk træhytte. Huset er velindrettet med tre soverum, et badeværelse og med køkken-alrum og stue, der er placeret, så udsigten kan nydes indefra.

På grunden er der desuden en garage, hvor der er etableret et badeværelse og sauna. Der er her mulighed for at udnytte garagedelen som et multirum, der evt. kan anvendes på de mere regnfulde dag.

I og med at boligen er registreret som villa, er der mulighed for at udvide boligarealet. Det skulle også være muligt at bygge næsten ned til vandet, da strandbeskyttelses arealet kun udgør ca. 132 m2 af grunden mod vandet.

NB! Opførelse af nye bygninger/udhuse skal overholde gældende regler i bygningsreglementet og diverse planer for matriklen. Det anbefales derfor altid at kontakte kommunen inden.

Dette er ikke bare hvilken som helst bolig, dette er jeres fristed, hvor minder skabes og lykken blomstrer. Kontakt os allerede i dag på tlf.: 9857 1557 for en fremvisning.

Omgivelserne
Boligen er beliggende i feriebyen Ø. Hurup som byder på shopping, restaurantbesøg, lystbådehavn, badeland samt legeland m.m. Øster Hurup har en af østkystens bedste badestrande. Desuden er der ikke langt til reservatet Tofte Skov, som er kendt for sin skønne natur og rige dyreliv med bl.a.kronhjorte, elge og vildsvin. Til Als by har du ca. 5 min. kørsel, hvor der både er en stor Meny dagligvarebutik, slagter, bager og Als badehotel m.m. Der er ligeledes ca. 10 min kørsel til Helberskov, som er et fantastisk naturskønt sommerhusområde, der henvender sig til dig, der elsker fred, ro og skøn natur. Området, der ligger ved Kattegats kyst og den smukke Mariagerfjord indbyder til dejlige gå- og cykelture i det naturskønne terræn, eller en fiske- eller sejltur i bølgen blå. Desuden er der et fantastisk rigt dyreliv overalt i området.

Gode grunde til at købe boligen
1
Beliggende i 1. række
2
Udsigt til Kattegat
3
1.726 m2 stor grund

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.495.000
Ejerudgift pr. md. 2.526
Udbetaling 175.000
Brutto ekskl. ejerudgift 20.088
Netto ekskl. ejerudgift 15.899

Kontakt

Kontakt

Kent Schulz Egsdal

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
155 m
Indkøb:
568 m
Daginstitution:
4,59 km
Skole:
4,85 km
Sport og fritid:
735 m
Sundhed:
6,79 km
Ladestandere:
600 m
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Mariagerfjord Kommune

INDBYGGERE

41.762

GRUNDSKYLD

15,700‰

KOMMUNESKAT

25,90%

SKOLER

10

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.915 kr./md.
Børnehave 2.075 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.