• Plantegninger

Hollændervej 13, 1. 2791 Dragør

Villalejlighed 136 m2 5.745.000 kr.
Fakta om boligen
Villalejlighed
5.745.000
Boligareal: 136 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/2
Etage: 1. sal
Bygget/Ombygget: 1925/2005
Grundstørrelse: 797 m²
Energimærke:

SJÆLDENT UDBUDT VILLALEJLIGHED MED EFTERTRAGTET ADRESSE

Nu udbydes en af Dragørs bedst beliggende villalejligheder – med adresse på den lukkede Hollændervej venter nemlig en rolig hverdag tæt på alle byens faciliteter, og her går bolig og beliggenhed kort sagt op i en højere enhed.
 
Adressen er Hollændervej 13, og her troner en smuk patriciervilla fra 1925. Villalejligheden ligger øverst i ejendommen, og heroppe venter der et godt og naturligt lysindfald såvel som en ganske unik udsigt over Øresund og til Sverige i øst, mens I i den modsatte retning kan se fyrværkerishowet, der lyser himlen over Tivoli op om lørdagen. Som et ekstra plus er villaens 797 kvadratmeter store matrikel inddelt i to solrige havestykker, hvor I kan nyde solskinsdagene under åben himmel i private rammer – villalejlighedens have har drivhus, et godt græsareal og en delvist overdækket terrasse med plads til afslapning. Derudover er der carport til hver villalejlighed, ligesom kælderen byder på et fælles vaskerum samt to disponible rum tilhørende denne bolig.
 
Villalejligheden tilgås via husets opgang, og oppe på 1. salen åbner døren til en rummelig entré med videre afsæt til resten af hjemmet. Her er flotte trægulve, tidløst interiør og et flot lysindfald, og etagen byder på et funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer og tilhørende viktualierum, tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og en hyggelig stue med brændeovn og udgang til den østvendte altan. Boligen afrundes med den helt unikke og utrolig flotte 2. sal, hvor loftet strækker sig til kip med smukke hanebånd, store tagvinduer og mange kvadratmeter til at indrette sig lige præcis, som man ønsker – og det er selvfølgelig heroppe, I har glæden af den enestående udsigt, som I aldrig vil blive trætte af.
 
Ejendommen ligger 450 meter fra Dragørs hjerte med butikkerne på Kongevejen, den charmerende gamle bydel samt havnen med restauranter, isbutikker, røgeri og meget, meget mere. Strandstien inviterer til gåture og en forfriskende dukkert fra badebroen, men sommerens lune solskinsdage kan selvfølgelig også tilbringes på Mormorstranden eller Dragør Søbad. Boligen er beliggende i smørhullet mellem Dragør Skole og Nordstrandskolen, og der er selvfølgelig heller ikke langt til Dragør Centrets dagligvarebutikker, diverse daginstitutioner, fritidsaktiviteter og grønne arealer med plads til leg og aktiviteter.

Økonomien i boligen

Kontantpris 5.745.000
Ejerudgift pr. md. 2.640
Udbetaling 290.000
Brutto ekskl. ejerudgift 32.566
Netto ekskl. ejerudgift 26.188

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Cecilie Seidenfaden

Salg og vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
153 m
Indkøb:
444 m
Daginstitution:
287 m
Skole:
366 m
Sport og fritid:
1,68 km
Sundhed:
185 m
Ladestandere:
123 m
Lynladere:
3,43 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Dragør Kommune

INDBYGGERE

14.569

GRUNDSKYLD

8,100‰

KOMMUNESKAT

24,80%

SKOLER

3

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.911 kr./md.
Børnehave 1.778 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.