• Plantegninger
  • Plantegninger

Bohrsgade 2, 26. 2. 1799 København V

Ejerlejlighed 156 m2 10.995.000 kr.
Fakta om boligen
Ejerlejlighed
10.995.000
Boligareal: 156 m²
Stue/Værelser: 2/1
Etage: 26. sal
Bygget/Ombygget: 2018
Energimærke:

En unik lejlighed med New Yorker stemning og en enestående udsigt over København!

Vi præsenterer her en lejlighed i international klasse med udsigt over hele København og vandet i horisonten. Om morgenen får du de mest vidunderlige solopgange og om aftenen ser du månen lyse over byen. Ja, det lyder som et dyrt maleri, men det er nu engang den oplevelse, der tilbydes på Bohrsgade 2, 26.etage.
 
I flytter ind i det første og nok mest ikoniske tårn, der blev opført i Carlsberg Byen – Bohrs tårn, opkaldt efter fysikeren Niels Bohr. Bilen parkeres nemt i den tilhørende parkeringskælder, der byder på både alm. ladere og lynladere til elbilen. Tårnet byder dig velkommen i en elegant, lys og højloftet foyer. Elevatoren tager jer op til 26.etage og nu træder I ind over dørtærsklen til den 156 kvadratmeter store lejlighed.
 
Lejligheden starter med en smuk entre med god plads til overtøj og sko. Entreen er forbundet med et stort badeværelse og et skønt værelse som kan anvendes som soveværelse, kontor eller børneværelse. Et par skridt videre frem og I står i det mest fantastiske opholdsrum, hvor lyset strømmer ind gennem de store vinduer og to indvendige altaner. En New Yorker stemning indfinder sig i det næsten 100 m2 store opholdrum med åbent køkken – udsigten er enestående. Mod øst hele København med Øresundsbroen i baggrunden og flyene der letter og lander i Kastrup og mod syd strækker udsigten sig ud over Amager fælled og hele vejen ned over Køge Bugt.
 
Lejligheden fortsætter med et stort master bedroom med indbyggede skabe og med samme spektakulære udsigt mod syd og tilhørende stort badeværelse.
 
Men hjemmets hjerte banker i det store og åbne køkken/stue/alrum med et flot køkken og et lyst opholdsrum med plads til spisebord og sofaarrangement i forening – det er særligt her, at livsnyderen kan læne sig tilbage og smile over, hvor godt livet er.
 
Skønne, skønne Carlsberg Byen! Alt hvad du har brug for findes her. Få trin fra adressen ligger Carlsberg Station med gode togforbindelser rundt i København, der er børnepasning og skole tæt på til glæde for børnefamilien, og weekenderne forsødes med noget af det bedste bagværk fra eksempelvis Københavns Bageri. I kan sætte tiden på pause for en stund i J.C. Jacobsens Have eller på Vestre Kirkegård, og skal pulsen op, så spring på cyklen, og sæt kurs mod Kødbyen eller Vesterbro med hippe spisesteder, barer og alt derimellem. Velkommen til!

Økonomien i boligen

Kontantpris 10.995.000
Ejerudgift pr. md. 9.034
Udbetaling 550.000
Brutto ekskl. ejerudgift 61.130
Netto ekskl. ejerudgift 49.653

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Andreas Rasmussen

Daglig leder Vesterbro & Carlsbergbyen, Salg og Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
102 m
Indkøb:
51 m
Daginstitution:
221 m
Skole:
365 m
Sport og fritid:
387 m
Sundhed:
94 m
Ladestandere:
250 m
Lynladere:
1,17 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.