• Plantegninger

Stærevænget 17B 2791 Dragør

Villa 193 m2 9.500.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
9.500.000
Boligareal: 193 m²
Stue/Værelser: 1/1
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2023
Grundstørrelse: 700 m²
Energimærke:

NYBYGGET LIEBHAVERVILLA I EFTERTRAGTET NABOLAG - HVOR DER ER KÆLET FOR DETALJEN

Denne villa, der på mange måder indfanger essensen af ordet ”unik”, er bygget efter alle kunsten regler og står ganske nyopført med en flot forening af enkelthed og moderne arkitektonisk kvalitet, som tillader lys, rum og omgivelser at smelte sammen på fineste vis.
 
Der er tale om villaen på Stærevænget 17B i Dragør, og her bliver I de nye ejere af en liebhavervilla på hele 193 kvadratmeter. Villaen er placeret godt på grunden med sol i haven hele dagen, den er opført i 2023, og fremstår fuldstændig perfekt – naturligvis med fokus på både æstetik, kvalitet og funktionalitet. Samtlige kvadratmeter står med gode detaljerede løsninger der fremhæver funktionen og prydes af de bedste materialer på markedet, herunder og solceller, og det er ligeledes værd at bemærke, at den elegante indretning er tilsat kant og karakter med de store, unikke og arkitektoniske vinduespartier.
 
Lad os tage et nærmere kig på planløsningen, som vil danne rammen om jeres nye hverdag. I stueetagen finder I hele boligens omdrejningspunkt, køkken-alrummet, der byder på et luksuriøst kvalitetskøkken samt god plads til et langbord. I den ene del af rummet venter også en god mulighed for at indrette en hyggelig stue og den vestvendte vinduesvæg, med foldevinduer i køkkenet, giver direkte adgang til det store terrassemiljø, hvilket på attraktiv vis skaber en glidende overgang mellem inde- og udearealerne. Desuden finder man også lækkert masterbedroom og et meget stort og smukt badeværelse med badekar og direkte udgang til haven. Som prikken over i’et fører rummets fritlagte trappe direkte op på 1. salen, der indbyder til råhygge i allerbedste forstand – tag selv et kig på billederne.
 
1. salen råder over repos, 2 regulære og lysfyldte værelser med indbyggede skabe, samt endnu et fantastisk masterbedroom. Endvidere findes der endnu et lækkert og moderne badeværelse. 
 
Matriklen tæller 700 kvadratmeter, og den er først og fremmest anlagt med en stor indkørsel, der fører direkte til ejendommens overdækkede carport. Men I snydes heller ikke for en stor og dejlig have med plads til både hyggekroge, og sjov og leg – her udmærker terrassen sig særligt, og da den er vestvendt, nyder den godt af eftermiddags- og aftensolen på daglig basis. Lækkert, ikke?
 
Villaen er placeret i et attraktivt villakvarter tæt på Dragørs Sydstrand. Her er gode indkøbsmuligheder med den splinternye SuperBrugsen lige nede på Krudttårnsvej og Netto 1 kilometer væk. Samtidig har I Kongevejen i den gamle bydel, der huser et hav af specialforretninger, og som munder ud ved havnen. Fra villaen er der kun 1,3 kilometer til Store Magleby Skole, hvor Hollænderhallen ligger lige ved siden af med sportsaktiviteter, boldbaner og svømmehallen. Endnu tættere på har man daginstitutioner for de yngste og offentlig transport, mens bilejeren hurtigt er forbundet med motorvejen ved Lufthavnen eller Tårnby.

Gode grunde til at købe boligen
1
LIEBHAVERI
2
NYBYG
3
ENERGIMÆRKE A2020

Økonomien i boligen

Kontantpris 9.500.000
Ejerudgift pr. md. 3.544
Udbetaling 475.000
Brutto ekskl. ejerudgift 53.607
Netto ekskl. ejerudgift 43.109

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Nicki Peters

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler MDE
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
284 m
Indkøb:
413 m
Daginstitution:
491 m
Skole:
1,08 km
Sport og fritid:
836 m
Sundhed:
398 m
Ladestandere:
406 m
Lynladere:
3,66 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Dragør Kommune

INDBYGGERE

14.569

GRUNDSKYLD

8,100‰

KOMMUNESKAT

24,80%

SKOLER

3

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.911 kr./md.
Børnehave 1.778 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.