• Plantegninger

Vesterhavsgade 156 Vorupør, 7700 Thisted

Villa 134 m2 3.295.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
3.295.000
Boligareal: 134 m²
Stue/Værelser: 2/2
Kælderstørrelse: 22 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1930
Grundstørrelse: 435 m²
Energimærke:

SÆRDELES CHARMERENDE OG GENNEMGRIBENDE MODERNISERET FISKERHUS I DEN VESTLIGSTE DEL AF NR. VORUPØR - SMUK UDSIGT TIL VESTERHAVET OG SANDSTRANDEN MED FISKERBÅDENE

Dette smukke fiskerhus er beliggende i Nr. Vorupør. En af Danmarks mest charmerende vesterhavsbyer, der om sommeren omdannes til et sandt "ferieparadis" - her indbyder de smukke, hvide sandstrande, de omkringliggende plantager og klitlandskaber og byen i almindelighed til hyggeligt samvær, rendyrket afslapning, fordybelse, lange gå- og løbeture, mountainbike-ture, bad i såvel Vesterhavets grønne bølger som i havbadet, der skærmer de mindste. Her er uanede "mængder af plads" til aktivitet og udfoldelse. Her befinder du dig midt i Nationalpark Thy og Cold Hawaii, som besøges af tilrejsende fra hele verden. Området ved havet og i Nationalparken viser sig altid fra sine betagende og smukkeste sider.

Huset har gennemgået en 100% gennemgribende modernisering, her kan bl.a. nævnes tag, vinduer, facader og ikke mindst har huset gennemgået en 100% forvandling indvendig med køkken, bad, lofter, skillevægge, installationer. Alt er foretaget i de bedste materialer.

Huset fremstår med hvidskurede facader, rødt stentag og bl.a. sprossede termoruder. Huset er beliggende få meter fra "Landingspladsen".

Indeholder: Entre med lyse klinker. Sydvendt stue med parketgulv, trappe til 1. sal samt dobbelt franske døre til spisestue/ alrum. Køkken/ alrum med flot inventar, diverse hvidevarer og skøn spiseplads med udsigt til Vesterhavet og de smukke fiskerbåde på stranden. Dejligt badeværelse med sorte granitstensklinker med gulvvarme og spændende, integreret lys, hvidt bord- og skabsarrangement og bruseniche. Soveværelse med faste skabe.

1. sal: Super hyggelig stue udnyttet til kip med synlige bjælker, stor kvist med glas i både front og sider, hvorfra der er skøn og smuk udsigt over byen og klitterne. Udsigten fra gavlen er et kapitel for sig, herfra kan man på smukkeste vis følge livet ved havet og på stranden. Der er endvidere rummeligt soveværelse med faste og meget dybe skabe med skydelåger og masser af plads til deponering.

Underetage: Super fin kælder med lyse klinker indrettet med depot/ aktivitetsrum med fjernvarmeinstallationer. Kombineret bryggers og baderum med bruseniche samt med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der adgang til dejlig sauna..

Ved huset er der opført flot muret og rummelig garage med murede gesimser, rødt stentag og aluport med el-hejs.

Alt inventar i køkken og på badeværelse er fra Hanstholm Køkkener. Der er gulvvarme i hele stueplan, dog ikke i soveværelse.

DETTE HUS KAN IKKE BESKRIVES, DET SKAL OPLEVES

FREMVISNING: Såfremt du ønsker en fremvisning af ejendommen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, ligesom vi altid kan bidrage med yderligere oplysninger om ejendommen.

Gode grunde til at købe boligen
1
MEGET SJÆLDEN UDBUDT
2
FÅ METER FRA STRANDEN
3
MEGET FLOT MODERNISERET

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.295.000
Ejerudgift pr. md. 1.761
Udbetaling 165.000
Brutto ekskl. ejerudgift 18.992
Netto ekskl. ejerudgift 15.072

Kontakt

Kontakt

Niels Kjelstrup

Indehaver, Ejendomsmægler
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
99 m
Indkøb:
916 m
Daginstitution:
956 m
Skole:
9,93 km
Sport og fritid:
1,1 km
Sundhed:
9,04 km
Ladestandere:
158 m
Lynladere:
881 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Thisted Kommune

INDBYGGERE

42.989

GRUNDSKYLD

11,200‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

15

BØRNEPASNING

Vuggestue 4.027 kr./md.
Børnehave 2.014 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.