1 / 44

+ 41

  • Plantegninger
NYHED

Avnbøgevej 2 8220 Brabrand

Villa 142 m2 4.598.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
4.598.000
Boligareal: 142 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 40 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1960/1970
Grundstørrelse: 743 m²
Energimærke:

Fuldmuret familievilla 200 m fra Brabrandsøen

Denne indbydende familievilla opfylder de fleste moderne børnefamiliers ønsker. Her er et godt naboskab med mange legekammerater til børnene, Engdalsskolen, Brabrandhallen, Brabrandsøen og Brabrandstien ligger lige i nærheden, mens kulturen, bystemningen og spisestederne i Aarhus C er nemme at komme til på næsten ingen tid. Villaen er gedigen og fuldmuret med en rummelig planløsning og mange fine detaljer.
 
Ejendommen blev opført i 1960, og arkitekturen er gennemtænkt, så opholdsrummene får et flot lysindfald fra syd og vest. Boligen har forskudte plan, således at værelsesafdelingen er forskudt fra stue, køkken og entre. Kælderen har højt til loftet og bringer det samlede areal op på hele 182 brugbare etagemeter. Boligen har et lavt varmeforbrug bl.a. takket være trelagsvinduer, som er isat i 2017 overalt på nær i køkkenet. Derudover er en del af hvidevarerne af nyere dato.
 
Indenfor er der en stemningsfyldt atmosfære takket være synlige loftbjælker, håndlavede træpaneler, radiatorskjulere og mange andre fine detaljer. Den store stue lyses flot op gennem et vinduesparti, der fylder stort set hele den sydvendte væg, og køkkenalrummet har gennemgående lysindfald fra øst og vest.Sidstnævnte er udstyret med hvide, charmerende elementer med fyldninger og træbordplade.
 
Foruden opholdsrummene byder boligen på 2 værelser, et meget lyst og stort soveværelse med dejlig udsigt og udgang til balkon samt badeværelse og nyrenoveret gæstetoilet (2020) - begge med gulvvarme. Kælderen bidrager med et lege-/hobbyrum samt viktualierum, vaskerum og god plads til opbevaring.
 
Huset er placeret i det nordøstlige hjørne af grunden, hvilket giver en skøn, solrig have mod sydvest. Beplantningen er grøn og frodig, og her er rig mulighed for at dyrke lidt grønt til husholdningen i den lille, overskuelige køkkenhave. Flere steder er der anlagt terrasser og en af disse er overdækket, hvilket forlænger udesæsonen betragteligt.
 
Huset ligger et kvarters kørsel fra Aarhus i et eftertragtet villakvarter, der forbindes direkte til Brabrandstien via en lille sti. Naboskabet er aktivt og nærværende med en god blanding af generationer, dog primært børnefamilier, som tiltrækkes af de få skridt til naturen og idrætsfaciliteter. Børnene hører til Engdalsskolen 500 meter herfra - en skole, der ligger i den høje ende af trivselsskalaen.
 
Så vil du gerne bo i et super familievenligt område - i en stemningsfyldt og rummelig villa med solrig have? Så er Avnbøgevej 2 et godt bud på dit næste hjem

Gode grunde til at købe boligen
1
Attraktiv placering i Brabrand
2
Rummelig familievilla
3
Charmerende detaljer

Økonomien i boligen

Kontantpris 4.598.000
Ejerudgift pr. md. 3.573
Udbetaling 230.000
Brutto ekskl. ejerudgift 25.710
Netto ekskl. ejerudgift 20.730

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Henrik Mygind

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
116 m
Indkøb:
306 m
Daginstitution:
440 m
Skole:
534 m
Sport og fritid:
143 m
Sundhed:
909 m
Ladestandere:
869 m
Lynladere:
1,21 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Århus Kommune

INDBYGGERE

367.095

GRUNDSKYLD

6,000‰

KOMMUNESKAT

24,52%

SKOLER

45

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.687 kr./md.
Børnehave 2.032 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.