• Plantegninger

Peter Petersens Alle 21 2791 Dragør

Villa 164 m2 8.600.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
8.600.000
Boligareal: 164 m²
Stue/Værelser: 1/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2019
Grundstørrelse: 818 m²
Energimærke:

FANTASTISK VILLA FRA 2019 - HVOR DER ER KÆLET FOR DETALJEN!

Velkommen til Peter Petersens Alle 21 – en enestående 1-plans villa beliggende i det eftertragtede Dragør, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed. Denne moderne bolig er opført i 2019 af det anerkendte Huscompagniet, og her er der virkelig kræset for detaljerne. Huset byder på en harmonisk kombination af stilrent design og gedigne materialevalg, som gør boligen indflytningsklar og tidløs.
 
Indenfor mødes du af en lys og indbydende atmosfære, hvor store vinduespartier lukker dagslyset ind og skaber en behagelig forbindelse mellem ude og inde. Husets hjerte er det rummelige køkken-alrum, der med sine rene linjer, lækre overflader og højteknologiske hvidevarer indbyder til både hverdagens madlavning og sociale sammenkomster. Alrummet er perfekt integreret med stuen, hvor pladsen er ideel til afslapning og hygge med familien.
 
Villaens fire separate værelser er alle designet med fokus på komfort og privatliv. Særligt bemærkelsesværdigt er master bedroom, der forkæler dig med adgang til et elegant walk-in closet. Her er rigeligt med plads til garderoben, og det stilfulde design sikrer, at du altid har overblikket over dine ejendele. De øvrige værelser er ligeledes lyse og rummelige, perfekte som børneværelser, kontor eller gæsteværelse. De to smagfuldt indrettede badeværelser, begge med moderne armaturer og lækre flisevalg, sikrer luksus og funktionalitet for hele familien.
 
Udenfor fortsætter husets elegance med en stor træterrasse i eksklusivt IPE træ, der udstråler både stil og holdbarhed. Terrassen er som skabt til lange sommeraftener, hvor grillen kan tændes og der kan slappes af i solen. Haven er nem at holde og skabt til leg og afslapning – en fredfyldt oase, hvor du kan nyde tilværelsen i rolige omgivelser.
 
Ejendommen fuldendes af en rummelig carport med tilhørende skur på hele 49 kvm, som giver masser af opbevaringsplads til både biler, cykler og fritidsudstyr. Alt i alt en bolig, der ikke bare opfylder, men overgår forventningerne til moderne familieliv.
 
Dragør er en charmerende og historisk kystby, som ligger blot en kort køretur fra København. Byen er kendt for sine velbevarede brostensbelagte gader, gamle bindingsværkshuse og en hyggelig atmosfære, der oser af historie og idyl. Dragør tilbyder en perfekt kombination af landlig ro og nærhed til storbyen, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo for både børnefamilier og dem, der ønsker en fredelig hverdag.
 
Dragør byder på gode skoler, daginstitutioner, sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder, samt nem adgang til offentlig transport. Naturen er lige uden for døren, med Dragør Strandpark, grønne områder og smukke kyststrækninger, der indbyder til gåture og udendørs aktiviteter. Byens hyggelige havn er også et samlingspunkt med caféer, restauranter og en dejlig maritim stemning.
 
Peter Petersens Alle 21 ligger i et roligt og børnevenligt område, der samtidig har alt det bedste fra Dragør inden for rækkevidde. Dette er en sjælden mulighed for at bo i et moderne, funktionelt og indflytningsklart hus i en af Danmarks mest charmerende byer.
 
Gør drømmen til virkelighed på Peter Petersens Alle 21.

Gode grunde til at købe boligen
1
NYBYGGERI FRA 2019
2
FLOTTE DETALJER
3
ATTRAKTIV BELIGGENHED

Økonomien i boligen

Kontantpris 8.600.000
Ejerudgift pr. md. 5.698
Udbetaling 430.000
Brutto ekskl. ejerudgift 47.855
Netto ekskl. ejerudgift 38.536

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Nicki Peters

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler MDE
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
244 m
Indkøb:
289 m
Daginstitution:
479 m
Skole:
471 m
Sport og fritid:
1,34 km
Sundhed:
327 m
Ladestandere:
283 m
Lynladere:
3,6 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Dragør Kommune

INDBYGGERE

14.569

GRUNDSKYLD

8,100‰

KOMMUNESKAT

24,80%

SKOLER

3

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.911 kr./md.
Børnehave 1.778 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.