• Plantegninger

Egebjergvej 89 8220 Brabrand

Villa 145 m2 4.998.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
4.998.000
Boligareal: 145 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1969/1972
Grundstørrelse: 722 m²
Energimærke:

Flot moderniseret villa fra 1969 med solrig have i Brabrand

Topcharmerende 60’er-stil møder moderne komfort i en sjælden stilsikker kombination i denne familievilla. Her får du en velholdt og velindrettet bolig på 145 m2 – og ovenikøbet på en yderst attraktiv adresse tæt på flere grønne områder i Brabrand.  
 
Ejendommen er en gedigen gulstensvilla med sorte vinduesrammer og masser af tidstypiske detaljer såsom indbygget pejseindsat (produceret efter 2003), masser af råt murværk indenfor og de meget populære rødlige gulvtegl med gulvvarme i kombination med 22 mm parketgulv i egetræ. Samtidig har man givet helheden et ekstra løft i 2018 med et lækkert, minimalistisk Unika-køkken fra TVIS, der skaber en perfekt kontrast til de rustikke rammer. Hvidevarerne er Siemens-modeller fra deres eksklusive StudioLine IQ700-serie, og derudover er der indbygget emhætte fra Thermex i loftet.  
 
Villaen er indrettet med en stor stue, som nemt kan inddeles i forskellige afdelinger efter behov. Her er både plads til at indrette en skøn spiseplads, et bibliotek og lave et hjørne med bløde møbler. Uanset hvordan du vælger at inddele rummet, vil det altid føles luftigt og lyst takket være kæmpestore vinduespartier, der vender ud imod haven. Stuen flyder sammen med det lækre køkken, og derudover byder boligen på tre soveværelser, der ligger som perler på en snor langs en gang, der også fordeler til to badeværelser med gulvvarme og et praktisk bryggers. Der kan nemt etableres et ekstra soveværelset ved siden af køkkenet, hvis det ønskes.  
 
Om sommeren, når mindst halvdelen af fritiden foregår under åben himmel kan en skydedør i stuen åbnes på vid gab, så der skabes en god forbindelse mellem ude og inde. I haven er der en skøn fliseterrasse, som er badet i sol langt størstedelen af dagen og aftenen med. Haven er helt lukket og nydeligt anlagt med græs, buske og enkelte træer.  
 
Du kommer til at bo i en lukket lomme i et fredeligt villakvarter med et godt naboskab, der ofte mødes på kælkebakken om vinteren samt til leg, rulleskøjteløb og et glas vin på vendepladsen om sommeren. Det fredede område Langdal og Hans Broges Skov ligger få skridt fra hoveddøren, og kvarteret er meget roligt med trygge stisystemer og nem adgang til både skole, institutioner og indkøb. Endelig har Brabrand et aktivt foreningsliv med mulighed for at dyrke forskellige fritidsaktiviteter. Herunder svømning, sejlsport, fodbold og tennis.  
 
Vil du besøge villaen og se, om den matcher dine ønsker? Dét vil du ikke fortryde. Kontakt os, så arrangerer vi en fremvisning.

Gode grunde til at købe boligen
1
God beliggenhed i Brabrand
2
God planløsning
3
Opdateret villa med gode materialer

Økonomien i boligen

Kontantpris 4.998.000
Ejerudgift pr. md. 3.559
Udbetaling 250.000
Brutto ekskl. ejerudgift 27.889
Netto ekskl. ejerudgift 22.487

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Ulrik H. E. Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
576 m
Indkøb:
713 m
Daginstitution:
440 m
Skole:
820 m
Sport og fritid:
871 m
Sundhed:
955 m
Ladestandere:
516 m
Lynladere:
1,52 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Århus Kommune

INDBYGGERE

367.095

GRUNDSKYLD

6,000‰

KOMMUNESKAT

24,52%

SKOLER

45

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.687 kr./md.
Børnehave 2.032 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.